Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar! 40-50 kişi darp etti

Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar! 40-50 kişi darp etti
14 Ağustos tarihinde Esenyurt'ta yer alan Hayat Park 4 projesinin önünde basın açıklaması yapmak için toplanan Bulut İnşaat Mağdurları'ndan Ahmet Erentürk, inşaat girişindeki 40-50 kişi tarafından darp edildiğini söyledi. Damga'ya konuşan Erentürk, “Beni tanımadıklarını orada ne amaçla bulunduğumu sorarak hiçbir şey dememe fırsat vermeden üzerime yürüdüler. Uzun süre yerde tekmelendim. Çoğunun babası yaşındayım. Bunlar Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz” dedi

İnşaat önündeki grubun kendisine 'neden buraya geldiniz?' diye sorup daha sonrada saldırdığını anlatan Erentürk, “Beni yumruklayarak yere düşürdüler ve aralarına alarak ağır şekilde acımasızca darp etmeye başladılar. Defalarca kez yerde tekmelendim, başımdan ve belimden ciddi şekilde yaralandım. O arada benim de burada dairem var onun için buradayım dediğimde o zaman neden tapunu almıyorsun diyerek tekrar üzerime geldiler. Agresif bir şekilde sözler söylediler. Ben yürümekte çok zorlanıyordum Ambulans çağırın dedim çağırmadılar. Darp sonrasında Metin Gümüş isimli bir arkadaş beni Esencan Hastanesi'ne götürdü” dedi.


Çoğunun ağabeyi yaiındayım
Uğradığı saldırı sonrasında kalçasında çatlak tespit edildiğini de kaydeden Erentürk, “Hastanede tomografi ve röntgen çekildi. Yapılan tetkikler sonucunda kalçamda çatlak tespit edildi. Ortopedi doktoru, bir ay süresince korse kullanmam gerektiğini söyledi. Ayrıca ben, beni linç edenlerin bir çoğunun babası ve ağabeyi yaşındayım bunu yapan insanlarda hiç mi Allah korkusu kuldan utanması yok? Bunun bizim örfümüzde adetimizde yeri var mı? Hani büyüklere saygı vardı ne oldu bize böyle? Bana yapılan muayene ve tetkiklerin masrafı olan 500 lirayı da cebimden ödedim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.