Alucralılar hasret giderdi

Alucralılar hasret giderdi
Giresun ili Alucra ilçesinden olan bazı iş insanı, sanayici, yönetici ve bürokratlarla sivil toplum kuruluşları yöneticileri bir araya gelerek hasret giderdi

Prof. Nusret Bulutçu’nun teklifi ve Cem İkiz ile Adem Delice’nin organizasyonu ile davetliler Kağıthane’de bir mekanda buluştu. Gündemsiz yapılan ve sadece hasret giderip anıların tazelendiği toplantıya, yazarımız Mustafa Dolu, TMSF Başkanı Muhittin Gülal, Halk Faktoring Genel Müdürü Selahattin Süleymanoğlu, Alucra Vakfı Başkanı Süleyman Baba, Prof. Nusret Bulutçu, Eczacı Muhlis Akmen, Beyoğlu Kent Konseyi Başkanı İsmail Gülal, Güllüoğlu Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi Cem Ekiz, Urfadan Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Adem Delice, Alucralı sanayici ve iş adamları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları katıldı.

alucra vakfı

Kapsam genişleyecek
Toplantıda Alucra Vakfı Başkanı Süleyman Baba vakıf çalışmaları ile ilgili bilgiler aktardı. Baba, vakıf merkezinin değiştirileceğini ve kapsamının genişletileceğini söyledi. Baba, eğitime önem verdiklerini belirterek "Hemşerilerimiz arasından ihtiyaçlı olan 400 üniversite öğrencisine burs vermeye başladık" diye konuştu. Gece anıların anlatılması ve söylenen türkülerle son boldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.