Bağcılar’ın kalbi meydanda atacak

Bağcılar’ın kalbi meydanda atacak
Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılarlıların meydan hasretini sona erdireceklerini belirterek, "eydan, İstanbulluların buluşma noktası olacak. Şehrin kalbi bu meydanda atacak” dedi

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın en büyük eserlerimizden biri dediği Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindi. Yayalaştırmadan altyapıya kadar birçok aşaması tamamlanan Bağcılar Meydanı, yakın zamanda hizmete sunulacak. 2019-2024 döneminin ilk hayata geçirilecek projesi, 55 bin metrekarelik devasa meydan oluyor. Bağcılar Meydanı’nda seyir oturma basamakları, oturma cebi, gençlerin patenle kayabileceği ve bisikletle vakit geçirebileceği serbest alanlar, kaykay pisti, çocuk oyun alanı ve miting sahne kurulum alanı bulunuyor.

Otopark da olacak
Yakın zamanda yeni meydana kavuşmanın heyecanı içinde olduklarını söyleyen Çağırıcı, “İstanbul’un en büyük meydanlarından biri olacak. İlçenin adıyla anılacak bu meydan her kesimden her yaştan vatandaşa hitap edecek özellikte olacak. Çocukların eğlendiği, büyüklerin dinlendiği; yeşil alan ve otoparkın geniş tutulduğu meydan, İstanbulluların buluşma noktası olacak. 24 saat sürecek kültürel ve sosyal etkinliklerle şehri kalbi bu meydanda atacak” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.