Bakırköy’de sıcak bir günaydın

Bakırköy’de sıcak bir günaydın
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde hasta ve hasta yakınlarına çorba ikram etti. Kerimoğlu, “Vatandaşlarımıza sıcak bir günaydın demek istedim” dedi.

BAKIRKÖY Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, hastane önünde çorba dağıtımına katılarak hasta ve hasta yakınlarına çorba ikram etti. Devlet Hastanesi önünde çorba dağıtımına uzun zamandır başladıklarını ifade eden Kerimoğlu, “Bakırköy Devlet Hastanesine sadece Bakırköy’den değil İstanbul’un pek çok ilçesinden hatta Anadolu’nun birçok kentinden hastalarımız acile ve polikliniklere şifa bulmaya geliyor. Hasta ve hasta yakınlarımızın yakınlarda sıcak bir çorba içecekleri bir yer olmamasının eksikliğini fark ettik ve en sıcak günaydın Bakırköy Belediyesi’nden olsun diyerek Türkiye’de bir ilk olan  sabahları çorba dağıtımına başladık” dedi.

2 bin bardak çorba
2 yıl boyunca çorba dağıtımı yaptıklarını da anlatan Kerimoğlu, “2 yıldır her sabah yaklaşık 2.000 kap(bardak) çorba sunuyoruz. Hasta ve hasta yakınlarına sıcak çorbayla dertlerine kısmen de olsa dermen olmaya çalışıyoruz. Hastalarımıza acil şifa dilerken bir nebze olsun mutluluk ve sıcaklık vermek en büyük amacımız.. Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini gördükçe de bu uygulamaya başladığımız için biz de mutlu oluyoruz” şkelinde konuştu. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.