Beylikdüzü'nde gündem İstanbul

Beylikdüzü'nde gündem İstanbul
İstanbul'daki CHP'li belediye başkanları Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ev sahipliğinde buluştu. Belediye başkanlarının gündeminde yaklaşan yerel seçimlerde İstanbul'da izlenecek yol haritası vardı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ev sahipliğinde Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde buluşan CHP'li başkanlar yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdi. Kritik bir önemi olduğu atfedilen toplantıya İmamoğlu'nun yanı sıra; Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Ataşehir Belediye Başkanvekili İlhami Yılmaz, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Beşiktaş Belediye Başkanvekili Tahir Doğaç, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar katıldı.

Belediyelerimizin sayısı artacak
Toplantının ev sahipliğini yapan Belediye Başkanı İmamoğlu, yerel seçim öncesi bir araya geldiklerini ve sık sık görüşeceklerini belirterek “İstanbul’da görev yapan CHP’li Belediye Başkanı mevkidaşlarımla bir araya geldiğimiz kahvaltı ile güne başladık. Düzenli olarak bir araya geldiğimiz ve daha yaşanabilir kentler için fikir alışverişinde bulunduğumuz toplantılarımızın bu ayki konusu yaklaşan yerel seçimler oldu. Vatandaşlarımızın en mutlu olduğu belediyeler olarak sayımızı daha da arttırmak için çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Birleştirici güç olacağız
İmamoğlu gibi toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak da temel hedeflerinin yaklaşan yerel seçimlerde CHP'nin başarısını daha da artırmak olduğunu söyledi. “İstanbul'un birleştirici gücü olacağız” diyen Toprak, “Bu anlamda çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik diyebilirim” ifadelerini kullandı.

Mart'ın sonu bahar
Beylikdüzü'ndeki toplantının İstanbul için çok iyi geçtiğini kaydeden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ise “Mart'ın sonu bahar olacak” diyerek iddialı bir açıklamada bulundu. Kılıç, “Türkiye’nin yaşam kalitesi en yüksek ilçelerinin tamamı sosyal demokrat bir anlayışla yönetiliyor. Maltepe’de ve 13 ilçemizde başardığımız sosyal demokrat belediyeciliği tüm İstanbul ile buluşturmak için hazırız. Bu anlamda Beylikdüzü'nde de oldukça yararlı bir toplantıya katıldık” şeklinde konuştu.

İmamoğlu aday mı?
CHP'li başkanların katıldığı toplantı sonrası sosyal medyada ve kulislerde konuşulan birincil soru ise “Ekrem İmamoğlu, CHP'nin İBB adayı mı olacak?” şeklinde oldu. İmamoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda bu konunun da gündeme gelmiş olabileceğini söyleyen vatandaşlar, “Beylikdüzü'nde CHP'li başkanlar güç birliği yapmış olabilir” yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.