Bizi dikkate almıyorlar

Bizi dikkate almıyorlar
Esenyurt konut mağdurları, TBMM'ye çıkarma yaptı. CHP'li milletvekilleri ile görüşen mağdurlar, bu güne kadar hiçbir yetkilinin kendilerini dinlemediğinden yakındı.

Esenyurt Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Engin Doğru, Esenyurtlu konutzedelerle birlikte CHP Grup Toplantısı’na da katıldı. Esenyurt’tan iki otobüsle Ankara’ya giden mağdurlar ve temsilcileri, CHP İstanbul Milletvekilleri Özgür Karabat, Emine Gülizar Emecan, Gürsel Tekin, Turan Aydoğan ve İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun da aralarında bulunduğu bir grup milletvekilini ziyaret ederek şikâyetlerini aktardı. 

DAVALAR SÜREKLİ ERTELENİYOR
TBMM’de konu ile ilgili CHP milletvekilleri ve mağdurlar tarafından bir de basın toplantısı düzenlendi. Yabancı uyruklu çok sayıda mağdurun da katıldığı toplantıda söz alan yurttaşlar nasıl soyulduklarını anlatarak, bu güne kadar hiçbir yetkilinin kendilerini dinlemediğinden yakındı. Açtıkları davaların da sonuçlanmadığını, bilirkişi raporlarına rağmen davaların sürekli ertelendiğine dikkat çeken mağdurlar, CHP’lilerden çözüm için destek istedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.