Çatalca GFB iftarda buluştu

Çatalca GFB iftarda buluştu
Fenerbahçe tribün gruplarından Genç Fenerbahçelilerin Çatalca temsilciliği Çatalca GFB, sarı lacivertli taraftarları iftar organizasyonunda bir araya getirdi.

2.Geleneksel Çatalca GFB iftar organizasyonu, Tarihi Çatalca Çınaraltı Piknik alanında gerçekleşti. Birlikteliğin, paylaşımın ve dayanışmanın ön planda tutulduğu iftar organizasyonu öncesi, 13 Ocak 2016 tarihinde vefat eden GFB lideri Sefa Kalya ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Fenerbahçe tribün liderlerinden Mehmet Altunkaynak  için Kuran- Kerim okutuldu.İftar programına Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürü Barış Genç, GFB Trakya Sorumlusu Mehmet Bayraktar ve grubun Kırklareli,Çorlu,Edirne ve Babaeski temsilciliklerinin yanı sıra farklı renklere gönül veren Çatalca ultrAslan yapılanmasıda katılım göstererek, organizasyona renk kattı.

Cem Kara ve Erhan Güzel'e teşekkür.

İftara katılan ve Çatalca GFB tarafından plaket hediye edilen Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürü Barış Genç, "Bugün burada yoğun programlarından dolayı bulunamayan Belediye Başkanımız Sayın Cem Kara ve Belediye Başkan Yardımcımız Erhan Güzel adına bu plaketi alıyorum.Onlar adına hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Plaket takdiminin ardından konuşan Çatalca GFB Sorumlusu Serdar Çamkır, " İftarımıza  katkılarından dolayı, Çatalca Belediye Başkanı Sayın Cem Kara'ya, Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Güzel'e çok teşekkür ediyorum.  Bugün burada bizimle birlikte bulunan değerli abilerim, uzak yollardan aramıza katılan GFB temsilcilikleri ve ultrAslan Çatalca ailesine teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar organizasyonumuzu seneye daha da güzel hale getirmek için çalışacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Ertuğrul Kalkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.