Cem Kara’nın emeği büyük

Cem Kara’nın emeği büyük
Çatalca Belediyesi bünyesinde hizmet veren Eğitim, Spor ve Sanat Okulları’nın açtığı sergiyi ziyaret eden Belediye Başkanı Mesut Üner, “Bizden önce belediye başkanlığı yapan Cem Kara başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Çünkü kursiyerlerin bu noktaya kadar gelmesinde onun ve ekibinin de çalışma noktasında önemi var” ifadelerini kullandı.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yıl boyu çeşitli branşlarda eğitim veren Eğitim, Spor ve Sanat Okulları bir eğitim dönemini daha geride bıraktı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in katılımıyla gerçekleşen kurs kapanış törenleri kapsamında 4 gün sürecek organizasyonların ilki, resim ve gravür kurslarında eğitim alan kursiyerlerin çalışmalarının yer aldığı serginin açılışı ile gerçekleşti.

Önemli katkıları var
Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sergi açılış törenine Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve veliler katıldı. Halk oyunları kursiyerlerinin sergilediği folklor gösterisiyle başlayan törende açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mesut Üner, "Biz 31 Mart seçimlerinden sonra göreve geldik. Bizden önce belediye başkanlığı yapan Cem Kara Başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Çünkü kursiyerlerin bu noktaya kadar gelmesinde onun ve ekibinin de çalışma noktasında önemi var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Güzel bir aktivite olacak
"19 branş, 17 eğitmen ve 1051 kursiyerin olması Çatalca özelinde güzel bir rakam" diyen Üner, "Sizlerle beraber önümüzdeki yıllarda bugüne kadar yapılan hizmetlerin daha da iyisini yapmak için hep beraber mücadele edelim. Böyle güzel kardeşlerimizin bizlerle beraber olması, kursiyerlerimizin buralarda eğitim alması Çatalca için güzel bir aktivite olacaktır. Ben bugüne kadar görev yapan tüm eğitmenlerimize ve kursiyerlerimize başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.

Kurdeleyi birlikte kestiler
Başkan Mesut Üner, serginin açılış kurdelesini de protokol üyeleri ile birlikte kesti. Sergide resim ve gravür kursiyerlerinin birbirinden güzel eserleri katılımcıların büyük beğenisini topladı. Çatalca Aile Danışmalık Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi öğrencilerinin yaptığı el işi çalışmaları da sergideki yerini alırken, el emeği göz nuru takılar, oyuncaklar, çiçekler ve ev dekorasyon ürünleri sergiye katılanların ilgi odağı oldu.
Gün boyu devam eden etkinlikte Bale Kursu ve Halk Oyunları kursiyerlerinin gösterileri de 20.30’da seyirci ile buluştu. Tiyatro Kursu çocuk ve yetişkin gruplarının 14-15 Haziran tarihlerinde sahneleyeceği tiyatro gösterileri de Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde 
sanatseverlerle buluşacak.  SİMGE ULUS

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.