Çiftçilerin zararı neyse karşılarım

Çiftçilerin zararı neyse karşılarım
Tekirdağ İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Trakya Bölge Başkanı ve Tekirdağ İl Başkanı AGRO firmasının sahibi Hüseyin Kılıç, Naip köyünde yaşanan hafriyat sorununu Damga'ya değerlendirdi.

"Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Valiliği, İl Çevre Müdürlüğü ve İl Tarım Müdürlüğü'nün bilgisi ve izinleri dahilinde daha önce tuğla fabrikaları tarafından boşaltılan arazilere döküm yapıyoruz" diyen Kılıç, "Bu çalışmayı yaparken de Kumbağ Jandarma Karakolu ve Kumbağ muhtarılığı tarafından sıkı takip ediliyoruz. Zaman zaman da hafriyat çalışmalarımızdan dolayı çevredeki tarım alanlarında bulunan çiftçi kardeşlerimizin tozdan zarar görmemeleri için fikir alış verişleri yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Herkese görev düşüyor
Kimsenin mağdur etmek istemediklerini belirten Kılıç, "Bu bölgede faaliyet gösteren çiftçi vatandaşlarımızın tozdan dolayı ekinlerine ve meyvelerine bir zarar geldiyse ben bunu karşılamaya hazırım. Hiç çekinmeden bana gelip söyleyebilirler. Bunun için çiftçi kardeşlerimiz maduriyetlerini resmi yoldan tutanak tutturup, bana getirsinler ben onların mağduriyetini karşılamaya hazırımç Bu benim boynumun borcu" dedi. Kılıç, "Malum yaz aylarındayız hafriyat kamyonlarımız yol boyu geçerken ardında toz bırakıyor. Bunun için sulama yaparak tozu en asgariye indirmeye çalışıyoruz. Burada biraz da Belediyeden sulama konusunda destek bekliyoruz. Ben şahsım ve firmam olarak üzerime düşen ne ise yapmaya hazırım. Aynı hassasiyeti tüm Tekirdağ yetkililerinden ve bürokratlarında bekliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

İRFAN DEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.