Çırçır Tepesi değil moloz tepesi

Çırçır Tepesi değil moloz tepesi
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yer alan Çırçır Tepesi'nin çevresine dökülen moloz yığınları görenleri şaşkına çeviriyor

Tekirdağ Süleymanpaşa'da yer alan Çırçır Tepesi'nin son hali vatandaşlardan tepki aldı. Tepenin çevresine dökülen moloz yığınlarına tepki gösteren vatandaşlar, yetkililerden çözüm talep etti. Konuyla ilgili konuşan Tekirdağ Büyükşehir Çevre Daire Başkanı Serap Uluç , “Söz konusu moloz dökülen yere ekip arkadaşlarımız yönlendirdim. Yaptıkları araştırma sonucunda molozların Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geçici olarak döküldiği bilgisini aldım,en kısa zaman içinde kaldıracaklar” dedi.

Sürekli yenileri dökülüyor
İnsanların araçlarıyla tepeden izledikleri manzara yerlerine molozlar dökülmeye halen devam ederken yaşananlara tepki gösteren çevre sakinleri, “Sayın Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı sayın Cüneyt Yüksel'in bu konuya bir an önce el atmasını ve Süleymanpaşa da kötü iz bırakan molozların bir an önce kaldırılıp çevre kirliğine son vermesini bekliyoruz” diye konuştu.

İRFAN DEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.