Desteğimiz devam edecek

Desteğimiz devam edecek
Beylikdüzü Belediyesi kardeş şehir olan Trabzon'un Düzköy ilçesinde park yaptırdı. Düzköy eski Belediye Başkanı Hayri Samasti’nin adı verilen parkın açılışını gerçekleştiren Ekrem İmamoğlu, Düzköy’ün kalkınmasına ve gelişmesine destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

İlçeler arası kardeşlik köprüsü oluşturmak için çalışmalarına devam eden Beylikdüzü Belediyesi, kardeş Trabzon Düzköy Belediyesi’ne yeni bir park kazandırdı. Düzköy eski Belediye Başkanı Hayri Samasti’nin adı verilen parkın açılışına Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ilçeden bir heyet de katıldı. 

Gönül köprüsü kuruldu
Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Düzköy Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun'un da katıldığı açılışta konuyan İmamoğlu, “Geride bıraktığı değerli hizmetleriyle anılan Hayri Samasti’ye bu vesileyle bir kez daha rahmet diliyoruz. Böyle güzelliklerle anılan bir ismin memleketine, böyle bir eserin kazandırılmasına paydaş olduğumuz için mutluyuz” dedi. Düzköy’ün kalkınmasına ve gelişmesine destek olmaya devam edeceklerini söyleyen İmamoğlu, “Muhteşem coğrafyayı, misafirperverlikleri güzel insanları daha da yakından tanıdıkça dostluk köprüsü kurmamıza vesile olan bu ve benzeri hizmetler bizi daha da zengin kılmaktadır” şeklinde konuştu.

Atatürk'e minnettarız 
Millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edecekleri söyleyen İmamoğlu “Milletçe bizim birlikteliğimiz, beraberliğimiz sanıldığı gibi kopacak kadar zayıf değil tam aksine köklü geçmişimizin sağladığı kopmaz bağlarla bağlıdır. Trabzon’un bir köyünden çıkıp bir dünya kenti olan İstanbul’un önemli bir parçasının belediye başkanı olmamızı sağlayan bu Cumhuriyet’tir. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bunun için minnettarız” ifadelerinde bulundu.

İmamoğlu'na teşekkür ettiler
Parkta 4000 metrekarelik bir alana çocuk oyun grubu, 70 metrekare lokal, düğün, nişan, doğum günü gibi organizasyonlar için meydan, çocuk oyun grubu, gelin odası, tuvalet ve iki adet kamelya bulunuyor. Açılışta Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir teşekkür plaketi verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.