Düşük fiyat yüksek kalite

Düşük fiyat yüksek kalite
EA Temizlik ve Ambalaj Ürünleri mağazası Beylikdüzü'nde hizmete girdi. Firma ortaklarından Ekrem Yılmaz, “Bütün işletmeler ve bireysel tüketim için insanların kaliteyi ucuza alabileceklerı mağazamızı açtık” dedi

Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmete giren EA Temizlik ve Ambalaj Ürünleri'nin açılışını Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Muşlular Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı Metin Haymana, firma sahipleri Ekrem Yılmaz ve Caner Göznur birlikte yaptı. Açılışa STK temsilcileri ve iş adamları da iştirak etti.

20 metrekarede başladık
EA Temizlik ve Ambalaj Ürünleri hakkında bilgi veren firma yetkilisi Ekrem Yılmaz, "EA, yaklaşık 5 yıl önce 20 metrekare alanda kurulmuş olup, bugün toplamda 900 metrekare alanda hizmet veren, her geçen gün büyüyen, sektöründe emin adımlar ilerleyen bir firmadır. Sektörün yerli ve yön veren firmalarından Seba Kimya, Yöntem Kağıtçılık, Alp Plastik'in bayiliğini üstlenmiş durumdadır. Bunların yanısıra Ofçay bayiliğini de Beylikdüzü'ne kazandırarak Avrupa Yakası'na hizmet vermektedir" dedi.

İstanbul’un tamamına hizmet
İstanbul'da Gebze ve Selimpaşa olmak üzere iki yakanın uç noktalarına kadar geniş bir servis ağı sunduklarını dile getiren Yılmaz, "Fabrikalar, oteller, restoranlar, okullar irili ufaklı işletmeler başta olmak üzere birçok kurum ve kişiye hizmet veriyoruz. Bunların dışında perakende mağazası olarak Beylikdüzü organize sanayi bölgesinde ilçedeki işletmeler ve bireysel tüketim icin insanlara kaliteyi ucuza satıyoruz. Yaklaşık 1 milyon TL'lik yatırım yaptık. İlçemizin istihdamına önemli bir katkıda bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.