Emine Bulut cinayeti idamı bir kez daha gündeme getirdi! İdam gelmeli mi?

Emine Bulut cinayeti idamı bir kez daha gündeme getirdi! İdam gelmeli mi?
Eski eşi Fedai Baran tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut herkesin yüreğini dağladı. 10 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde hayatını kaybeden genç kadının ardından sosyal medyada vatandaşlar idam çağrısı yaptı.

Kırıkkale'de eski eşi Fahrettin Baran'ın bıçak darbeleriyle yaşama veda eden Emine Bulut'un vefatı Türkiye'yi hem üzdü hem de isyan ettirdi. Ünlülerden spor kulüplerine, siyasilerden halkın her kesiminden caninin ceza alması gerektiği belirtildi. Sosyal medyada büyük yankı bulan olayın ardından idam çağrısı da yapılmaya başlandı. Twitter'da olay hakkında pek çok hashtag açıldı ve Baran'ın idam edilmesi gerektiği dile getirildi.

Gözyaşlarını tutamadı
CNN Türk'te haber sunan Semiha Şahin, Emine Bulut cinayetini anlattığı sıradan gözlerinden dökülen yaşlara engel olamadı.

Binlerce kişi idam istiyor
Kadın cinayetlerinin onca tepkiye rağmen devam ettirmesi sosyal medya kullanıcılarını da isyan ettirdi. İdamın gelmesini isteyen binlerce kullanıcı #idamgelsin hashtagi ile tepkisini gösteriyor.

Emine Bulut kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Emine Bulut 38 yaşında. 10 yaşında bir kız annesi olan Emine Bulut, cani eş Fedai Baran tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü ve Türkiye'deki kadın cinayetlerine bir yenisi olarak kayıtlara geçti! 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum