Esenyurt'ta çektiği yüklü para sonrası kayboldu!

Esenyurt'ta çektiği yüklü para sonrası kayboldu!
İstanbul Esenyurt'ta yaşayan Mustafa Bar 16 gündür kayıp. Kendisinden haber alınamayan ve akli dengesi yerinde olmayan Bar'ın son olarak geçtiğimiz hafta Esenyurt'taki bir bankadan 30 bin lira para çektiği tespit edildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan bir yeğen, dayısının durumunu anlatarak kaybolduğu süreci paylaştı. 21 Aralık'ta hesabında bulunan 55 bin liranın yarısından fazlasını çeken Mustafa Bar, bugünden sonra kayboldu.

En son Kurtuluş'ta yanında çarşaflı biriyle görüldüğü öne sürülen Mustafa Bar'ın beraber yürüdüğü kişinin erkek olduğundan şüphelenildiği de belirtildi.

Hatta akli dengesi yerinde olmadığı için Bar'ı dilendirdiği iddia edildi.

mustafa bar esenyurt

Bar'ın yeğeni; 'O kadar parayı çekeceğini sanmıyorum. En azından kendi başına. Sürekli cebinde parasını kontrol eden ve sayan birisi. Bu hesabından haberimiz yoktu. Parası olduğunu bilirdik ama bu denlisinden haberimiz olmadı. Çevredekiler sürekli kendisine para verirdi' ifadelerini kullandı..

Program ekibi de kamera kayıtlarının ortaya çıkması halinde yanındaki kişi üzerinden olayın çözülebileceği dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.