Gümrükten çıktı Beylikdüzü'ne geldi

Gümrükten çıktı Beylikdüzü'ne geldi
Beylikdüzü'nde hizmete giren Gümrük Ürünleri Satış Mağazası, gümrükten gelen ihraç fazlası ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuyor. Ayakkabıdan, monta, parfümden, hediyelik eşyaya kadar birçok ürünün bulunduğu mağaza müştelerini bekliyor

Beylikdüzü Cumhuriyet Çarşısı, birinci katta hizmete giren Gümrük Ürünleri Satış Mağazası, ilk günden vatandaşların ilgisini çekmeyi başardı. Damga'ya konuşan mağaza sahibi Onur Erdal, mağazalarında bulunan ürünlerin gümrükten gelen ihraç fazlası ürünler olduğunu, sigorta fazlası ürünler olduğunu belirterek, “Kesinlikle ikinci el ürün satışımız yok. Satışını gerçekleştirdiğimiz ürünlerimizin hepsi sıfır ürünlerdir” dedi.

Ünlü markalar burada

Dünyaca ünlü Pieer Cardin, Lacoste, Nike, Adidas gibi çeşitli birçok markanın ürünlerini sattıklarını belirten Erdal, “Kiğılı'nın takım elbiselerinden, dünyada aklınıza gelebilecek en meşhur parfüm markalarına kadar hemen hemen birçok ürünü müştelerimiz mağazalarımızda bulabilirler” dedi. Mağazadaki ürünlerin fiyatları hakkında da konuşan Erdal, “Fiyatlarımız satış fiyatlarının üçte bir fiyatına gelmektedir. Dünyanın meşhur birçok markasından ürünleirmiz ve çeşitlerimiz bulunmaktadır. Ürün yelpazemiz geniş. Deri bayan çantalarımız da var” ifadelerini kullandı.

Ürünlerimizin arkasındayız

Bu işe on yıl boyunca emek verdiklerini kaydeden Erdal, “Biz bu işi 10 yıldır yapıyoruz Kartal'da 1 tane Sirkeci'de 2 tane olmak üzere toplamda 6 tane şubelerimiz var. Ayakkabılar 100 lira montlar 170 lira. Marka spor ayakkabılarımız 210 liradan. Fiyatlarımız bu şekilde ve makul. Müşterilerimiz üründen memnun kalmazsa gelip geri iade alabilirler. Biz ürünlerimize güveniyoruz arkasındayız. Müşteri bizi tercih ederse iyi ürüne kaliteli ürüne daha uygun fiyata sahip olacak. Sabah 9 buçuk 10 arası açıyoruz akşam 8 buçuk 10 arası dükkanımız açık olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.