Hayvanlar için birlik oldular

Hayvanlar için birlik oldular
Beşiktaş Çarşı Grubu, Haçiko Derneği, Genç Haçiko ve Dewe Pankart işbirliğiyle Çekmeköy Reşadiye Ormanı'nda büyük bir gönüllülük etkinliğine imza attı.

Aralarında ünlü gazeteci, şarkıcı ve Haçiko Derneği'nin Başkanı Ömür Gedik'in de olduğu ekip, ormanda yaşayan hayvan dostları için kulübeler yaptı. Sadece kulübe yapmakla kalmayan vicdanı güzel ekip, mama ve tedavi hizmetinde de bulundu. Pazar gününü evde yatarak değerlendirmeyen gönüllü dostlar, özel bir sosyal sorumluluk projesine adını altın harflerle yazdırdı. Gönüllü dostlar, etkinlik sonunda pankart açıp hatıra fotoğrafı çekildiler.

Hayvanlara eziyet edenin!
Pankartlarda ise "Hayvana Şiddete Karşıyım Peki Ya Sen?" "Sokak Hayvanlarına Eziyet Edenin..." "Vicdani Dayanışma" "Hadi Hisset Hislerini" "Hayatta Beşiktaş Radyosu Taraftarın Sesi" gibi vicdanlara seslenen sözler yazılıydı. Etkinlikte eğlenmeyi de ihmal etmeyen gönüllü dostlar semaver yakıp, çaylarını yudumladılar. Kulübelerin üzerini siyah beyaz renklerle boyayan Çarşı Grubu, sosyal medya kullanıcılarının "Helal olsun Çarşı'ya" yorumlarına sebep oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.