İBB Meclis toplantısı Canlı Yayın izle - İBB canlı yayını nasıl izlenir?

İBB Meclis toplantısı Canlı Yayın izle - İBB canlı yayını nasıl izlenir?
Temmuz ayı meclis toplantısının ilk oturumu bugün gerçekleşecek. Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplanacak olan meclis önemli gündem konularını görüşecek. Peki İBB canlı yayını nasıl izlenir? İşte detaylar...

31 Mart ve 23 Haziran seçimleri sürecinde Ekrem İmamoğlu'nun üzerine basa basa bahsettiği İstanbul Büyükşehir Beleidye Meclis Toplantıları ile ilgili canlı yayın uygulaması temmuz ayında da gerçekleştirilecek. Duyurulan meclis toplantısı haberinin ardından vatandaşlar "İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı saat kaçta?" sorusunu sormaya başladı. Ayrca "İBB meclis toplantısı nasıl izlenir?" sorularının yanıtı da öğrenilmek isteniyor. İşte tüm bilgiler...

MECLİS BAŞLADI... AŞAĞIDAKİ VİDEODAN CANLI İZLEYEBİLİRSİNİZ



mehmet tevfik göksu

EKREM İMAMOĞLU İBB MECLİSİ

İSTANBUL İBB MECLİS TOPLANTISI SAAT KAÇTA?
Ekrem İmamoğlu, daha önceden yaptığı paylaşımda 23 Haziran 2019 seçimlerinin ardından ilk İBB Meclis toplantısının saat kaçta olacağını da duyurdu. İmamoğlu, İBB Meclis toplantısının 8 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 13:00’te başlayacağını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'nun horon videosu sosyal medyayı salladı

Söz vermişti
Ekrem İmamoğlu’nun resmî Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, söz verildiği gibi İBB Meclis toplantılarını canlı yayınlanacağı kaydedilirken, İstanbulluların alınan tüm kararlar hakkında bilgi sahibi olabileceğinin altını çizdi.

İmamoğlu: Kişiye, kişillere, adamlara, derneklere, vakıflara, cemaatlere hizmet işi bitti

İBB meclis toplantısı canlı izle
İmamoğlu, daha önce de yaptığı gibi İBB Meclis toplantılarını sosyal medya hesaplarından canlı olarak izletecek. Özellikle sosyal medyada geniş kitlelere ulaşan İmamoğlu, Twitter, Instagram ve Facebook hesaplarından İBB Meclis toplantısını canlı olarak izletecek. Ekrem İmamoğlu’nun İBB Meclis toplantısını canlı izlemek için haberimizin sayfasını yenileyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.