İmamoğlu için dua etti

İmamoğlu için dua etti
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, memleketi Tunceli'ye giderek Düzgün Baba Dergahı'nı ziyaret etti. İmamoğlu'nun İBB Başkanı seçilmesi nedeniyle adak kurbanını kesen Kılıç daha sonra da dualar etti.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Tunceli'ye giderek adak kurbanını kesti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu için adak kurbanını kesen Kılıç ardından da Düzgün Baba Dergahı'nı ziyaret ederek dualar etti. Kılıç, “Anadolu’nun bin yıla yakın zamandır kutsal mekanlarından biri olan Düzgün Baba Dergahı’na geldik. Dualarımız ve dileklerimiz hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, anaların gözyaşlarının dindiği,sen ben ayrımının olmadığı, barış, sevgi ve huzur dolu bir gelecek için” dedi.

Bugün en mutlu günümüz
İmamoğlu'nun mazbatasını alarak göreve başlaması nedeniyle bir hayli mutlu olduğunu da ifade eden Ali Kılıç, “Ekrem Başkan’ın yeniden seçilmesi dileğiyle bir adağım vardı. Ve bugün başkanımız mazbatasını yeniden alırken ben de adağımı yerine getiriyorum. 5 yıllık hizmet dönemimizde Allah başımızı öne eğdirmesin, yolumuz açık olsun. Dualarımız kabul oldu” diye konuştu. 
ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.