İYİ Parti de İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde

İYİ Parti de İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde
Beşiktaş'tan CHP Meclis Üyesi olarak seçilen Affan Keçeci, İYİ Parti'ye katıldı. Böylelikle İYİ Parti, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de temsil edilmeye başlandı

CHP Beşiktaş ve İBB Meclis Üyesi Affan Keçeci, dün başlayan İBB Meclisi'nde CHP'den istifa ederek Meral Akşener'in kurduğu İYİ Parti'ye geçtiğini açıkladı. Daha önce de Beşiktaş Belediyesi'nin CHP'li üyesi Ediz Feyiz partisinden istifa ederek İYİ Parti saflarına katılmıştı. Bu gelişmeyle İYİ Parti de İBB Meclisi'nde temsil edilmeye başlandı. CHP'nin 126 meclis üyesi sayısı 125'e düştü. İBB Meclisi'nde 179 AK Parti, 125 CHP, 2 MHP, 2 bağımsız ve 1 de İYİ Partili meclis üyesi bulunuyor. 

Daha iyi hizmet edeceğim

Meclis kürsüsünden bir açıklama yapan Keçeci, “Sayın Meral Akşener'in genel başkanlığını yaptığı İyi Parti'nin milletimizin birlik ve beraberlik getireceğine, milli menfaatleri her alanda ön planda tutacağına, parlamenter sisteni yaşatacağına, bağımsız tarafsız adil yargıya kavuşturacağına, yolsuzlukla tam ve etkin mücadele edeceğine, teröre ve terör operasyonlarına destek verdiğinden, basın özgürlüğü önündeki engelleri kaldıracağına, kuvvetler ayrılığını güçlendireceğine, bireylerin ekonomik ve sosyal olarak geri kalmış hissine kapılmadan insanca bir yaşam sürecek geçim şartlarını sağlayacağına inancım tamdır. 37 sene devletine, milletine, vatanına hizmet etmiş biri olarak Atatürk ilke ve devrimlerinin teminatı olduğuna yürekten inandığım için hizmetlerimi İYİ Parti'de devam ettirme kararı aldım” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.