İzmir Üçkuyular Karabağlar'a yazar muhtar adayı

İzmir Üçkuyular Karabağlar'a yazar muhtar adayı
Yazar Pınar Öztulun, İzmir'de Karabağlar ilçesinin Üçkuyular mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Öztulun, hale hazırda bir çok yeni projesinin olduğunu söyleyerek göreve hazır olduğunun mesajını verdi.

1977 İzmir doğumlu, evli ve iki çocuk annesi olan Pınar Öztulun yazar ve yayınlanmış 4 kitabı var.

Doğayı ve hayvanları seven, insanlarla iletişimi iyi olan, yaşantısında saygı ve sevgiyi esas alan, toplum kurallarını önemseyen ve yenilikçi bir karaktere sahip.

Yerel seçimlerde Üçkuyular mahallesi muhtar adayı olarak karşımıza çıktı. Yapılmış olan hizmetleri geliştirmek, yapılması gereken hizmetleri tamamlamak, yeni projeleri ve fikirlerini hayata geçirmek için mahalle sakinleri ve esnafıyla oluşturduğu ekibiyle güçlü bir aday. Birlik ve beraberlik esas düşüncem diyerek çıktığı bu yolda şu ana kadar gözlemleriyle ve adaylık sırasında yaptığı görüşmeleriyle görevine hazır olduğunu ispatladığını ifade etti.

Önce kadınlara sonrasında sırasıyla özel eğitime ihtiyaç duyulan vatandaşlara, yaşlılara ve patili dostlarımıza öncelik tanıyarak, etkinliklere ve sosyal faaliyetlere ağırlık vereceğini söyledi ve ekledi; Hale hazırda bir çok yeni projesinin olduğunu, temiz mahalle, gülen yüzler ve daha yaşanılası sokaklar için göreve hazırım. Birlik olarak bir çok engelin aşılabileceğini be buna öncülük yapmak içinde elinden gelenin fazlasını yapacağını ifade etti.

Parkların düzeni, yeşillik alanların çoğaltılması, görme engelli vatandaşların yürüme yolları, kültürel ve sosyal faaliyetler, aktif muhtar ve dayanışmayı sağlayacak etkinlikleriyle daha bir çok projeyle Üçkuyular mahallesi sakinlerinin desteğini bekliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.