Semih Kamil Kutval: Gözlük ilaç gibidir!

Semih Kamil Kutval: Gözlük ilaç gibidir!
Beykent Optik'in açılışı Adnan Kahveci Mahallesi'nde gerçekleşti. Beykent Optik sahibi Semih Kamil Kutval, “Gözlük her yerden alınmaz, ilaç gibidir. Onaylanmış, kaliteli ürünler almak lazım” dedi

BARIŞ KIŞ- Beykent Optik, Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan selim Bulvarı'nda açıldı. Açılışa katılan Beylikdüzü Belediyesi Başkanvekili Serdal Mumcu, “Bu açılışı yapmak bana nasip oldu. Bir önceki yeri açmak da bana nasip olmuştu. Benim için mutluluk verici. Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Ekonomik manada zor zamanlardan geçiyoruz. Böyle zamanlarda bu tür yatırımlar yapmak her şeyden önce cesaret ve yürek ister. Öncelikle ben değerli dostuma bu cesareti gösterdiği için teşekkürlerimi sunuyorum. Allah bunun karşlığında bol kazançlar verecektir, buna inaıyoruz ve duamız bu yönde olacaktır. Allah bereketi ile nasip etsin üzel günler görmeyi nasip etsin. Tabii bol rızık dağıtmayı da nasip etsin. Bizi ilgilendiren diğer tarafı da bu. Tekrar hayırlı olsunuğurlu temennisi ile açılışımızı yapalım” dedi.

Her yerden alınmaz

Beykent Optik sahibi Semih Kamil Kutval ise 2001'de başladığı mesleğini 23 yıldır devam ettirdiğini belirterek, “Beylikdüzü bölgesinde 2008'den beri faaliyetteyim. 3'üncü şubemizi Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda açtık. Beylikdüzü bizim bölgemiz, bölgemizi seviyoruz. İşimizi hakkı ile yapıyoruz beylikdüzü halkı için buradayız. Dünya markaları ile çalışıyoruz” diye konuştu. Daha sonra Damga'nın sorularını cevaplayan Kutval, “Gözlüğü nerelerden almalıyız? Biraz bundan bahseder misiniz?” sorsuna, “Gözlük her yerden alınmaz, ilaç gibidir. Sağlık Bakanlığına bağlı optik mağazalarından alınır. Onaylanmış, kaliteli ürünler almak lazım. Biraz markalı ürün almak lazım. Yani her yerden gözlük alınmaz” cevabını verdi.

Açılışa özel indirim

Kutval, “Gözlük alınırken neye dikkat edilmesi gerekir?” sorusunu da “Burada biraz markalara güveneceğiz. bir de gözllük aldığımız shopa güveneceğiz. Yani mağazaya güvenmeniz lazım. Tabii ürünlerin sertifikaları var, garantileri var bunlar zaten bu şekilde ürünün orijinalliğini tesciller. Genelde optik mağazalardan almak lazım” şeklinde cevapladı. Reçeteli gözlük nhakkında bilgi de veren Kutval, “Reçeteli gözlük; doktor muayenesini yapar, reçetesini yazar, numaralandırır reçeteyi, ona göre biz yüzün şekline göre en iyi çerçeveyi bulmaya çalışırız,cam numaralandırmasını yapıp hastamız ile modeli seçtikten sonra teslim ediyoruz. Açılışa öze indirimlerimiz var. Dünya markalarında baya yüksek oranda iskontolarımız var. 2 binin üzerinde farklı modelimiz var. Herkesi mağazamıza bekleriz” diye konuştu.

43485d13-c05d-4b5e-9b57-696771b49773-1.jpg

806872f3-1171-4fd0-9132-a306ad970e94.jpg

6a4c0fca-d116-4bbb-8cf2-adb389b2c435.jpg

43485d13-c05d-4b5e-9b57-696771b49773.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.