Kadın mutluysa aile de mutludur

Kadın mutluysa aile de mutludur
Eyüpsultan'da düzenlenen “Haydi Hanımlar Spora” etkinliğiyle kadınların sağlıklı bir hayata kavuşmasına imkan verildiğini söyleyen Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Kadınlarımızın mutluluğu önemli. Kadın mutluysa aile de mutludur” dedi

eyüpsultan  Belediyesi, kadınlar için çalışmalarına devam ediyor.Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın “Haydi Hanımlar Spora” sloganıyla başlattığı ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün koordine ettiği spor aktiviteleriyle birlikte ilçe genelinde yaşayan kadınlar alanında uzman eğitmenler eşliğinde spor yapıyorlar. Başlatılan program ile birlikte Eyüpsultan ilçesi genelinde bu zamana kadar bin 711 kadın spor yapmaya teşvik edilerek günlük hayatlarında daha sağlıklı daha sosyal bireyler haline geldi.

Özel önem veriyoruz
Göreve geldiği andan itibaren ilçede sporun olabildiğince yaygınlaşmasını arzu ettiğini belirten başkan Remzi Aydın, şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz andan itibaren ilçede sporun olabildiğince tabana yaygın ve her kesimden vatandaşımızın spor yapabilmeli vizyonuyla yola çıkmıştık. Sporun sadece futbol ve basketbol olmadığının hep altını çizdik. Sporun insana huzur ve sağlık getirdiğini biliyorduk. Bunu tartışmaya bile gerek yok. Kadınlarımız bizim özel olarak önem verdiğimiz bir kesim. Çocuklarımız gibi. Kadınlarımız bizim en önemli paydaşlarımız diyebiliriz. Kadınlarımızın sağlıklı ve huzurlu olması tamamen aileyi etkiliyor. O yüzden onların huzuru ve sağlığı çok önem arz ediyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.