Kaftancıoğlu Avcılar'a davetli

Kaftancıoğlu Avcılar'a davetli
Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Canan Dağdeviren Kız Öğrenci Yurdu'nun 18 Eylül'de yapılacak açılışına CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu davet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu makamında ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, ilerleyen günlerde ilçede açılışı gerçekleştirilecek kız yurdu için, Kaftancıoğlu'nu da davet etti. Ziyarete ilişkin konuşan Toprak, “İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'nu ziyaret ederek Üniversite Mahallemizde yaptığımız 22 katlı, 768 kişilik, bilim insanı Canan Dağdeviren'in adını verdiğimiz kız öğrenci yurdumuzun, 18 Eylül'de gerçekleştireceğimiz açılışına davet ettim. Her zamanki zarafetiyle bizleri ağırlayan Canan Kaftancıoğlu'na hoş sohbeti için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Eğitime katkı verecek
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da, Handan Toprak'ın gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kendisini ağırlamaktan dolayı oldukça mutlu olduk. Avcılar'da açılacak olan kız yurdunun ilçeye ve İstanbul'a değer katacağına inanıyorum. Bu anlamda eğitime verilen herd estek yapılan her güzel iş bizim tarafımızca takdir görür. Sayın Başkan Toprak'ı ve ekibini kutluyorum” diye konuştu. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum