Kaliteden asla ödün vermedik

Kaliteden asla ödün vermedik
Etzade'nin açılışında konuşan Güldaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sami Gül, “Ne yaparsak yapalım kaliteden, güler yüzlü ve kusursuz hizmet anlayışımızdan asla ödün vermedik” dedi

Hizmet sektöründe Arnavutköy’ün önemli markalarından biri olan ve bünyesinde Nokta Tesisleri, Etzade Et ve Mangal, Köfteci Kara ve Nokta Besicilik’i barındıran Güldaş Grup, yeni tesisini hizmete açtı. Güldalş Grup, bünyesinde bulunan Etzade Et ve Mangal tesisinin ikinci şubesi Arnavutköy – Tayakadın yolu üzerinde açıldı. Açılışa Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muharrem Yaman, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Açılış töreninde Güldaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sami Gül ve kardeşlerini dostları yalnız bırakmadı.

Kaliteden ödün vermedik
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın da katıldığı Etzade açılışı öncesi Ali Ulvi Uzunlar, hayır ve bereket duası okudu. Açılışa katılanlara hitap eden Sami Gül, "Arnavutköy’de Nokta Tesisleri, Etzade, Köfteci Kara markaları ile güzel işler başardık. Ne yaparsak yapalım kaliteden, güler yüzlü ve kusursuz hizmet anlayışımızdan asla ödün vermedik. Bugünlere gelmemizde emeği olan başta hacı babam ve kardeşlerim olmak üzere siz güzel insanlara ne kadar teşekkür etsem azdır" ifadelerini kullandı.

Yeni bir yola koyuldular
Açılış sonrası bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ise "Hizmet sektöründeki kalitesini ispatlamış olan Güldaş Grup yeni bir yer, yeni bir heyecanla yeniden yola koyuldular. Kardeşler ve başlarında da hacı babaları olmak üzere Arnavutköyümüze hizmet sektöründe önemli bir hizmet sunuyorlar. İşletmecilik konusunda kendilerine çok güveniyoruz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni işletmemiz hem Arnavutköy'ümüzün tanıtımına hem de kendi işletmecilik alanlarında daha bereketli bir mekanı açıyorlar. İnşallah sayıları çoğalsın” dedi.

Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş da Arnavutköy’ün hızlı bir gelişim süreci içerisine girdiğini söyleyerek, "Böyle bir tesisin açılması bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. İşletme sahiplerine bol kazançlar dilerken, bu tesisin de Arnavutköy’ümüze hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Açılış sonrası davetlilere yemek ikram edildi. Ayrıca davetlilere Erzurum’un yöresel bar ekibi nefis gösterileri ile doyumsuz dakikalar yaşattı.
ORHAN ŞİMŞEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.