Karne günü lisede bıçaklı kavga: 2 yaralı

Karne günü lisede bıçaklı kavga: 2 yaralı
İstanbul Gaziosmanpaşa'daki bir lisede bıçaklı kavga çıktı. Kız meselesi sebebiyle tarafların karşı karşıya geldiği kavgada iki kişi yaralandı, bir kişi gözaltına alındı.

Milyonlarca öğrencinin karne alacağı cuma gününde kavga şoku yaşandı. Gaziosmanpaşa'daki Fevzi Çakmak Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir lisenin önündeki caddede çıkan kavga öncesinde bir öğrenci karşı tarafın kız arkadaşına "Karne günü sana bir sürprizim var" dedi.

Kız arkadaşı da durumu erkek arkadaşına anlattı. Öğrenci olmayan şahıs lisenin önündeki caddeye gelerek beklemeye başladı. Burada karşılaşan ikili tartıştı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Okul dışından ve okuldan bazı öğrencilerinde karıştığı kavgada bir kişi kulağından diğeri de ise bacağından bıçakla hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kontrol amaçlı hastaneye götürülen gençler daha sonra polis ekiplerince tekrar okula getirildi.

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu olaya karışan bir öğrenci kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavgayı küçük bıçak sıyrıklarla atlatan 2 öğrenci ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.