Kayısı kadar lezzetli günler

Kayısı kadar lezzetli günler
Beylikdüzü'nde düzenlenen 1.Kayısı Festivali'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Kayısının lezzeti kadar lezzetli günlerin geçmesine sebep olan festivalde emeği olan herkesi kutlarım” dedi

Beylikdüzü eski Pazar Alanı'nda düzenlenen 1.Kayısı Festivali'ne Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Beylikdüzü Belediye Başkanvekili Serdal Mumcu da katıldı. Festivaldeki standları ziyaret eden ikili, festivale emek veren isimlere teşekkür ederken; festivalin Beylikdüzü'ne renk kattığını söyledi. Çalık, “Beylikdüzü'nde her yöreden her kültürden vatandaşlarımızın renklerini temsil ediyor ve kültürlerini tanıtmaları için gerekli desteği veriyoruz. Bugün de burada Malatyalı hemşehrilerimizle beraberiz. Dünyaya mal olmuş olan Malatya kayısısının lezzeti kadar lezzetli günlerin geçmesine imkan veren bu festivalde emeği olan herkesi kutlarım” dedi.

Mumcu hemşehriyle buluştu
Beylikdüzü Belediye Başkanvekili Mumcu da, kendisinin de Malatyalı olduğunu anımsatarak; “Burada hemşehrilerimizle buluşmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşıyorum. Malatya, Türkiye'mizin diğer tüm şehirleri gibi kıymetli ve değerli bir şehir olarak burada kültürünü tanıtıyor. Oldukça renkli ve güzel geçen festivale katkı sunan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Festival coşkusu sürecek
Festivale ev sahipliği yapan Beylikdüzü Malatyalılar Dernek Başkanı Yılmaz Gökhan ise Çalık ve Mumcu'ya teşekkür ederek, “Buraya gelen bizleri şereflendiren herkese teşekkür ediyoruz. İlçemize değer katan bu çalışmaya imkan veren belediyemize de ayrıca teşekkür ediyorum. Festival coşkumuz devam ediyor. Bütün vatandaşlarımızı buraya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.