Kimse mağdur olmayacak herkes ev sahibi olacak

Kimse mağdur olmayacak herkes ev sahibi olacak
Esenyurt'ta yapımına başlanacak olan Hayat Park Projesi'nin lansmanını gerçekleştiren iş insanı Medet Anlı, kimseyi mağdur etmeden herkese sıcacık yuvalar teslim edeceklerini söyledi. Anlı, “Projemizin ilk etabını dokuzuncu ayda teslim edeceğiz” dedi

Küçükçekmece Radisson Blu Otel'de düzenlenen lansman töreniyle birlikte Hayat Park Projesi'nin tanatımını gerçekleştiren iş insanı Medet Anlı, Esenyurt'ta hayata geçecek olan projenin etaplarının belirli zaman dilimleri içerisinde gerçekleştirileceğini söyledi. İlk etabın Eylül ayında teslim edileceğini anlatan Anlı, “Hayat Park 2 dediğimiz bir de konut projesi var. Burayı da Aralık ayında C ve D blokları olmak üzere teslim edeceğiz. A ve B bloklarının ise Aralık ayına teknik olarak yetişmesi mümkün değil. Daha önce bu bloklarda ev almış vatandaşlarımıza da C ve D bloklarından ev vereceğiz. Aralık ayının 20'sinde tamamını teslim edeceğiz” dedi.

Evler sanat eseri olacak
Yapacakları evlerin her birinin sanat eseri olacağını anlatan Anlı, “Bir kusurumuz mu oldu bir hatamız mı oldu bunu da ilk fırsatta gidereceğiz. Hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Bu mevcut projelerimizi hayata geçirmeden de başka türlü projelerin içine girmeyeceğiz” diye konuştu. A ve B bloklarıyla birlikte cami de yapacaklarını belirten Anlı , “Cami sözünü biz vermedik ama söz verenlerin yerine bunu da yapacağız. Bu anlamda elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Bir hayalim var
Çocuklar ve yaşlılar için bir hayali olduğunu da belirten Anlı, “2 bin 500 metrekare huzurevi alanımız var onu anaokuluyla birleştirip hem yaşlılarımıza hem çocuklarımıza bir hizmet imkanı sağlamak istiyoruz. Aslında huzurevi de demeyelim yaşlı insanlarımızın bir araya gelip çay, kahve içebileceği bir yer diyelim. Burası benim hayalim. Bunu da gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.