Kırıkkale'de kapkaç yaptı, başka bir ilde yakalandı

Kırıkkale'de kapkaç yaptı, başka bir ilde yakalandı
Kırıkkale'de banka çıkışında kapkaç yapan şüpheli başka bir ilde yakalandı. Hırsızlık suçundan 6 kaydı bulunan M.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kırıkkale'de banka çıkışında N.A.'nın (74) 110 bin lirasını kapkaç yöntemiyle çalan M.Y. (17)., Çorum'da yakalandı.

Kırıkkale'nin Ovacık Mahallesi Zafer Caddesi'nde dün N A., bankadan çektiği 150 bin TL'yi yanında getirdiği poşete koydu. N:A., takip edildiğinden habersiz caddede yürürken M.Y., bir anda poşeti kapıp kaçtı. M.Y. kaçarken poşetteki 40 bin TL'yi düşürdü.

İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Polis, bölgede yaptığı araştırmada şüphelinin bir taksiye binip bölgeden ayrıldığını belirledi. Olayla ile ilgili çevre İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlükleri de bilgilendirildi.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri belirtilen araç üzerinde çalışma başlattı. Taksi, kent merkezine giriş yaptığı sırada uygulama noktasında durduruldu ve şüpheli M.Y. gözaltına alındı, el konulan poşetten 109 bin TL çıktı. M.Y., gerekli işlemler için Kırıkkale Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

TUTUKLANDI

Kırıkkale'de kapkaç yöntemiyle Nevzat Aydın'ın (74) 110 bin TL'sini çalıp, kaçtığı Çorum'da yakalanan M.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hırsızlık suçundan 6 kaydı bulunan M.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Bu arada kapkaç anı, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.