Madem tehdit edildiniz neden pazarlığa giriştiniz

Madem tehdit edildiniz neden pazarlığa giriştiniz
CHP Avcılar İlçe Gençlik Kolları başkan adaylığından son anda çekilen ve bir diğer aday Olgu Aslan tarafından tehdit edildiğini açıklayan Ozan Kuru'ya, Aslan'dan cevap geldi. Aslan, “Madem tehdit edildiniz o halde son dakikaya kadar neden pazarlığa giriştiniz?” diye sordu

Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar İlçe Örgütü'nde gençlerin düellosu devam ediyor. Pazar günü yapılan ve Oktay Kalem'in zaferle ayrıldığı gençlik örgütü seçiminin ardından yaşananlar deyim yerindeyse dur durak bilmiyor. Başkan adaylığından son anda çekilen ve bir diğer aday Olgu Aslan tarafından tehdit edildiğini iddia eden Ozan Kuru'ya, Aslan cephesinden cevap geldi. Kuru'nun doğruları söylemediğini belirten Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla; 'tehdit' tartışmasına yeni bir boyut kazandırdı.

Facebook'ta zorlama yazı yazdırdılar
Ozan Kuru'nun geçtiğimiz gün yaptığı ve “Avcılar'da siyaseti size dar ederim” gibi cümlelerle Olgu Aslan tarafından tehdit edildiğini iddia ettiği paylaşımın, “zorlama bir yazı” olduğunu belirten Aslan, Kuru'nun yüzyüze gelindiğinde tehdit iddialarından vazgeçtiğini belirtti. Aslan, “Son iki gündür bakıyorum güya herkes tehdit edilmiş. O halde soruyorum; “Tehdit edildiğiniz halde son dakikaya kadar neden pazarlığa giriştiniz?” diye sordu. Aslan, “Tehdit edildiğini söyleyen kişi yüzyüze gelindiğinde neden tehdit yok deyip de Facebook'tan kimlerin zorlamasıyla tehdit edildik diye yazılar yazıyor? Üçüncü şahıslar dediğiniz kişiler CHP'li arkadaşlarımız bu arkadaşlarımızın bize destek verdiğini söylediğimde aman sakın arkadaşlar duymasın diyen abileriniz kim?” ifadelerini kullandı.

Kucağa oturttuk diyen kim?
Zehir zemberek sözlerine ve sorularına devam eden Aslan, isim vermeden eleştirilerini sıralamaya devam etti. Aslan, “Namus ve şeref sözü verdiğim söyleniyor... Evet verdim bu listenin başkanı olarak kalacağıma ve listeyi 3. kişilere teslim etmeyeceğime dair ve sözümü son dakikaya kadar tuttum. Şimdi bu mağdur arkadaşlara soruyorum. Olgu'yu da ve üçüncü şahıs dediğiiniz kişileri de  kucağımıza oturttuk diyen kimdi? Kimlerle pazarlık yaptınız? Ekip arkadaşlarınızı bile feda ederek il delegasyonunda kimlerle pazarlığa girşitiniz?” açıklamasında bulundu.

Çakma devrimciler
Kendisini eleştiren ve hedef alan kesimlerin tamamının yalan konuştuğunu da belirten Aslan, gençlik örgütü içerisindeki belli bir kesimi ise “çakma devrimciler” sözleriyle hedef aldı. Aslan, “Olayı tek taraflı bir şekilde dinleyerek Facebook'tan boş boş yazı yazan bu çakma devrimcilerin popüler olma çabaları nafile. Bu arkadaşlar kendilerine göre çok doğrular ya gençlik kollarının sayfasını kendi kişisel menfaatleri uğruna bizlere vermeyerek adını insiyatif olarak değiştirmiş şahsi çıkarları uğruna kullanmaktadırlar. Yani parti suçu işlemektedirler” dedi.

Bozan sessizliğini koruyor
Gençlik örgütünde yaşanan gerilimlere ve söz düellolarına rağmen CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan'dan ise henüz bir açıklama gelmiş değil. Bozan'ın olayla ilgili sessizliğini koruması muhalifler tarafından; “basiretsizlik” olarak yorumlanırken, CHP'li ilçe örgütü üyeleri de Bozan'ın sorumluluk alması gerektiği fikrinde birleşti. Öte yandan yeni Gençlik Kolları Başkanı Oktay Kalem'in geçtiğimiz günlerde açıkladığı; “Sosyal medya üzerinden tartışmak çok doğru değil” şeklinde paylaşımı ise diğer isimler tarafından fazla dikkate alınmışa benzemiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.