Maltepe'de hayat var

Maltepe'de hayat var
Maltepe Cumhuriyet Parkı'nı gezen Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Burada bütün vatandaşlarımız zaman geçiriyor, sosyalleşiyor ve nefes alma imkanı buluyor. Cumhuriyet Parkı'na bakınca görülüyor ki Maltepe'de hayat var” dedi.

Maltepe'de hayata geçirilen Cumhuriyet Parkı'nın ilçenin en önemli değerlerinden birisi haline geldiğini söyleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, geçtiğimiz haftasonu parkı ziyaret eden ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Cumhuriyet Parkı'nda Maltepe halkının nefes aldığını ve güzel zaman geçirmeye imkan bulduğunu ifade eden Kılıç, “Buraya gelen vatandaşlarımız rahat bir nefes alma imkanı buluyor. Güzel zaman geçiriyor, sosyalleşip, mutlu oluyor. Maltepe'de böylesi alanların varlığını artıracak dün olduğu gibi yeşile ve doğaya kıymet verecek işlere imza atacağız. Biz her zaman vatandaşlarımızın iyiliğini düşünen, vatandaşların istek ve taleplerini baz alarak ilerleyen bir belediyecilik anlayışına sahibiz. Yeşil alan ve parklar konusunda da ilçe sakinlerimizden gelen talepleri dikkate alacağız” ifadelerini kullandı.

Engel yok
Cumhuriyet Parkı'nda 44 dönüm yeşil alan olduğunu kaydeden Kılıç, parkın engelli bireylerin gezip dolaşması içinde uygun olduğunu kaydetti. Kılıç, “Maltepe’mize kazandırdığımız 44 dönüm yeşil alanıyla Cumhuriyet Parkımız herkese yaşam sevinci oldu. Maltepe’de hayatı güzelleştirmek için hiçbir engel tanımayız. Bizim yüreğimiz hep bir atıyor. Sevgi, dayanışma ve empati ile her engeli aşıyoruz” dedi.

Caddeler de temizleniyor
Maltepe'nin bahara da en iyi şekilde hazırlandığını vurgulayan Kılıç, ilçede devam eden temizlik çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Kılıç, “İstanbul’a baharın gelmesiyle birlikte ilçenin tüm mahallelerinde genel bir temizlik çalışması başlattık. İlk olarak Fındıklı’da başlatılan çalışmalar kapsamında sokaklar süpürülerek yıkandı, konteynerler tamir edildi ve kaldırımlar boyanarak otlar biçildi. Bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.