Nefisleri bir kenara bırakalım

Nefisleri bir kenara bırakalım
Avcılar'da konuşan MHP Milletvekili Arzu Erdem Cumhur İttifakı'na destek istedi. 24 Haziran'da MHP'nin AK Parti ile birlikte seçimlere gireceğini belirten Erdem, “Bu seçimde partililerimizin nefislerini bir yana bırakıp, vatan ve millet için en doğru olanı yapmaları büyük bir mecburiyettir” diye konuştu.

Millityetçi Hareket Partisi Avcılar İlçe Başkanlığı STK temsilcileri, muhtarlar, kanaat önderleri, oda başkanları ve spor kulübü başkanlarını kahvaltıda ağırladı. Ambarlı Barınak Kafe'de gerçekleşen kahvaltıya, MHP milletvekilleri İsmail Hakkı Aksu, Arzu Erdem, İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Avcılar İlçe Başkanı Muhammet Nur Kutun ve milletvekili aday adayları katıldı.

Her şeyden önce Türkiye gelir
Programın açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP'nin seçim öncesinde İstanbul'un bütün kılcal damarlarına ulaştığını belirterek, "Türk milliyetçiliği Türk milletine hizmetten geçer. MHP 49 yıllık mazisinde bireylerin kalkınmasını değil toplumun topyekün kalkınmasının mücadelesini vermiştir. Bu anlayıştan bugüne kadar zerre kadar taviz vermedik. Bize oy veren ya da vermeyen herkes bilir ki, MHP ülkenin ve milletin geleceğini partiden daha üstün tutmaktadır" dedi.

Elimizden geleni yaptık
İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş'ın ardından söz alan MHP Milletvekili Arzu Erdem, İlçe Başkanlığı'nın tespitleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Sizlerin bizlere uluaştırdığı sorunlara TBMM çatısı altında  çözüm üretmeye çalıştık. Başarabildiklerimiz oldu sonuçlandıramadıklarımız oldu. Ama şunu bilmenizi isterim, elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık" diye konuştu.

Bahçeli siyasetçileri uyardı
15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu gece ilk açıklamanın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldiğini hatırlatan Erdem, "Liderimizin açıklamasının ardından başta Ülkücü camia olmak üzere bütün Türk evlatları sokaklara indi. Hem demokrasiye hem de vatanına sahip çıktı. O geceden sonra ülkemizde bütün dengeler değişti. Darbe gerçekleşmiş olsaydı vatan toprakları, Türk mileti ne halde olurdu? Bunu mutlaka değerlendirmemiz gerekiyor. O geceden sonra Liderimiz Bahçeli bütün siyasetçileri uyardı, kısır çekişmelerin bir kenara bırakılmasını istedi" dedi.

Sandıktan evet çıktı
Türkiye'yi felakete sürükleyen çözüm sürecinin bitirilmesiyle birlikte yeni bir dönemin başladığını ifade eden Erdem, "Sonrasında bir anayasa değişlikliği yapıldı. Terör öğrütleri ile 24 saat mücadele edilmesi yönünde yönlendirmede bulunulmuştur. AK Parti de bu konuyla ilgili aynı fikirleri  görüşleri paylaşmak süretiyle gerekli adımları atmıştır. Sonrasında referandum yapıldı. Sandıktan evet çıktı. Türk milleti yapılan değişikliği kabul etti" diye konuştu.

CHP sadece eleştirdi
Yapılan anaya değişkliği ile TBMM kürsüsünden PKK güzellemeleri yapılmasının önünün kesildiğini dile geterin Erdem, "MHP tamamen iradesini ortaya koyup, bırakın elini taşın altına koymayı, gövdesini taşın altına koymuştur. Peki diğer partiler ne yaptı? Burada CHP'ye de oy veren insanlar olabilir. CHP sadece eleştirdi, anayasa değişikliği çalışmalarında yapıcı ve yönlendirici olamadı. Bu bizim için çok önemli kayıp. Siyasi partilerin 15 Temmuz'un ardından topyekün mücadele etmesi gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Tercihimiz Erdoğan olacaktır
Cumhur İttifakı'yla milli bir cephe oluştuğunun altını çizen Arzu Erdem, "Bu ittifakın Cumhurbaşkanı Adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ama ne var ki milli cephenin karşısında  bir gayrı milli yapılanmanın oluştuğunu burada oturan herkes biliyor. Karşı cephede terör uzantılarının olduğunu görüyoruz" dedi. Erken seçim kararını da değerlendiren Erdem, döviz kurlarında yapılan spekülasyonlara vurgu yaptı. 24 Haziran'da MHP'nin AK Parti ile birlikte seçimlere gireceğini belirten Erdem, "Bu seçimde partililerimizin nefislerini bir yana bırakıp, vatan ve millet için en doğru olanı yapmaları büyük bir mecburiyettir. Her ülküdaşımızın sandığa gittiğinde tercihini Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanacağından eminim" dedi.

Ülkeyi düşünmek zorundayız
24 Haziran seçimleri ce Cumhur İttifakı'na da değinen Karataş, "Bu ittifak MHP ile AK Parti arasındadır. İttifakın ortak Cumhurbaşkanı Adayı da Recep Tayyip Erdoğan'dır" diye konuştu. MHP'nin TBMM'de güç olması gerektiğini ifade eden Karataş, "MHP'nin güçsüz düşmesi durumunda Türkiye'nin neler yaşadığını, bundan sonra da neler yaşayabileceğinin hepimiz farkındayız. Bu seçimde oy veren herkes gelecek nesilleri ve ülkenin geleceğini düşünmek zorundadır" açıklamasını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.