Okul servisinde öğrenciyle sürücü arasında tartışma: 'Ben de başındaki şaldan şikayetçiyim'

Okul servisinde öğrenciyle sürücü arasında tartışma: 'Ben de başındaki şaldan şikayetçiyim'
Bir okul minibüsü şoförü ile öğrenci arasında yaşanan atışma olay oldu. Valilik konuyla ilgili harekete geçerek şoförün gözaltına alındığını ve para cezası uygulandığını söyledi.

Kahramanmaraş'ın Dulkadir ilçesinde gerçekleşen olayda öğrenci ile servis şoförü arasında yaşanan tartışma sosyal medyada gündem yarattı.

Söz konusu görüntüde araçta müzik açılmasını istemeyen öğrenci ve şoförün atışması yer aldı. Servis içerisinde açılan müzikten rahatsız olduğunu dile getiren öğrenci şoförün tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Bunun üzerine servis içerisinde yer alan diğer öğrencilere 'Müzik açmak istiyor musunuz?' diye soran şoför, öğrencilerin de onaylamasıyla “Ben de başındaki şaldan şikayetçiyim, in aşağı” diyerek öğrenciye tepki gösterdi.

Şoförün öğrenciye karşı yaklaşımı tepki çekerken konuya ilişkin valilikten açıklama geldi. Servis sürücüsü hakkında adli soruşturma başlatıldığını ve gözaltına alındığını duyuran Kahramanmaraş Valiliği, "Ayrıca servis sürücüsüne İl Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik para cezası uygulanmıştır." ifadelerini kullandı.

Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Dulkadiroglu ilçemizde bazı basın yayın organlarına yansıdığı gibi, okul servis aracında yaşanan olay ile alakalı servis sürücüsü hakkında adli soruşturma başlatılarak Kamu Hizmetlerinden Yararlanma Hakkının Engellenmesi, Nefret ve Ayrımcılık Suçu nedeniyle gözaltına alınmış ve şahıs mahkemeye çıkarılacaktır. Ayrıca servis sürücüsüne İl Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik para cezası uygulanmıştır."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.