Silivri'nin projeleri Ankara'ya taşındı

Silivri'nin projeleri Ankara'ya taşındı
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçedeki sorunların çözümü ve yeni yatırımların hayata geçirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştü

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ankara’da bakanları ve bakanlık genel müdürlerini ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ziyarette bulundu. Başkan Yılmaz, bakanlar ile görüşmeleri sırasında öncelikli olarak ilçenin çözüm bekleyen sorunlarını ve “Marka Kent Silivri” çalışmaları çerçevesinde planladığı projeleri aktardı.

Sorunlarımızı ilettik
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ziyaretler kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel, Yerel Yönetimler Genel Müdürü Turan Konak, Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mükremin Karaca ve Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal ile de görüştü. Toplantılar sonrası bilgilendirme yapan Başkan Yılmaz, “Bakanlarımıza ilçemizin öncelikli sorunlarını ilettik ve projelerimizi anlattık. Destekleri için sayın bakanlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.