Şişli benim kalbim

Şişli benim kalbim
2019'da yapılacak yerel seçimler için şimdiden kolları sıvayan Mustafa Sarıgül, yeniden Şişli Belediye Başkanı olmak için büyük bir çaba göstereceğinin sinyallerini verdi. Sarıgül, “Şişli benim kalbim, Şişli benim yolum. Şişli'yi tekrar şahlandırıp, marka ilçe haline getirmemiz lazım” dedi

Gelecek yıl Mart ayında yapılacak yerl seçimler öncesi Şişli'deki çalışmalarına hız veren Mustafa Sarıgül, aday adaylığı sürecine ilişkin ve Şişli özeline ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Belediyeciliğin şeffaf bir şekilde yapılması gerektiğini söyleyen Sarıgül, “Belediyelerde bakıyorsunuz ki adamı olan ödemesini alıyor, olmayan da tanıdık alıyor, ödemesini alması için. Hak eden ödemesini alacak ve bu bir sistem dahilinde olacak” dedi.

Öncelik Şişli esnafının
Belediyelerin kendi ilçelerindeki esnaf ve vatandaşa değer veren bir anlayışla yönetilmesi gerektiğini de anlatan Sarıgül, “Şişli'de oturmayan, Şişli esnafının dışında hiç kimseden alışveriş yapılmayacak. Doğrusu budur. Bütün belediyelerin bunu yapması lazım. Belediyenin kendi bölgesinde bulunan esnafı ile çalışmasını yapması lazım” diye konuştu.

İnönü'yü eleştirdi
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'yü de isim vermeden eleştiren Sarıgül şöyle konuştu; “Şişli, benim çok erdemli çok şefkatli çok güzel bir yol. Şişli'de yürüdüğüm yol zaman zaman maceralı, zaman zaman heyecanlı. Bu yolda mücadele arkadaşlarım var, müşkülat arkadaşlarım var. O yüzden Şişli benim kalbim, Şişli benim yürüdüğün yol. Eskiden anket yapılırdı. "İstanbul'a gitseniz nereye gitmek istersiniz? Bütün yurttaşlarımız "Biz Şişli'ye gitmek isteriz." derdi. Ama bugün Şişli sonlara düşmüş vaziyette. Şişli'yi tekrar şahlandırmak tekrar marka değeri haline getirmek lazım.”
ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.