Süleymanpaşa’ya Millet Bahçesi geliyor

Süleymanpaşa’ya Millet Bahçesi geliyor
Süleymanpaşa’da TOKİ tarafından inşa edilen ve Süleymanpaşa Belediyesinin çabaları ile hayata geçirilen Süleymanpaşa Millet Bahçesi, hizmete girmek için gün sayıyor.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Millet Bahçesi projesindeki son durumu yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN UZUNLAR İNCELEMELERDE BULUNDU

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı, Belediye Meclis Üyesi Muhammet Polat ve Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın ile birlikte Süleymanpaşa Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Uzunlar, 70 dönümlük alanda inşa edilen projede son aşamaya gelinmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Proje kapsamında çocuk parkları, yürüyüş ve bisiklet yolları, mescit, dinlenme alanları, spor tesisleri, umumi tuvaletler, Millet Kıraathanesi gibi çok sayıda farklı yapılar inşa edildi, binlerce ağaç dikildi ve estetik açıdan son derece başarılı bir eser ortaya çıkarıldı.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Başkan Uzunlar, Süleymanpaşa Millet Bahçesi’nde yaptığı incelemelerin ardından, bir açıklamada bulundu. Uzunlar, “Çok yakında değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız Süleymanpaşa Millet Bahçesi'nde devam eden çalışmaları inceledik. Başkan Yardımcımız Gökhan Saygı, Fen İşleri Müdürümüz Kenan Taşkın ve Meclis Üyemiz Muhammet Polat ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Millet Bahçesi kompleksimizin içinde yer alan Millet Kıraathanesi, sosyal tesisler ve spor alanlarını gezerek, son aşamaya gelen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Bu projemiz ile Süleymanpaşa'mıza nefes aldıracak, yeşilin ve doğanın içinde, sosyal ve sportif aktivitelerin gerçekleştirilebileceği bir alan kazandırmış olacağız. Millet Bahçesi'nin tamamlanmasıyla birlikte, hemşehrilerimizin bir araya gelip keyifli vakit geçirebileceği, çocuklarımızın ise güvenli ve eğlenceli bir ortamda oyunlar oynayabileceği bir mekân oluşturuyoruz. Bu güzel mekânın oluşumunda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,” diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.