Sürekli sahadayız

Sürekli sahadayız
Avcılar Marmara Caddesi'nde kurulan seçim standını ziyaret eden İYİ Parti Kurucusu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Hayati Arkaz, 24 saatin 18 saati sahada olduklarını belirterek, “Toplumun bütün kesimleriyle birlikteyiz” dedi.

İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına start verdi. Avcılar İlçe Başkanı Ruhiye Ayla Demir başkanlığında çalışmalarını yürüten İYİ Parti Marmara Caddesi'nde ilk seçim standını açan parti oldu. İYİ Parti standına gösterilen ilgi ise dikkat çekti.

Çok iyi yoldasınız
İlk olarak Avcılar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden sonrasında seçim standında vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Kurucusu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Hayati Arkaz, partiye katılanlara rozet taktı. İYİ Parti'ye katılanlara, "Çok iyi yoldasınız her şey çok daha iyi olacak" diyen Arkaz, "24 saatin 18 saati arazideyiz. Toplumun bütün kesimleriyle birlikteyiz. Türkiye'de her şeyin daha iyi olması için sahadayız. Şükürler olsun hakımızın bize teveccühü büyük" açıklamasını yaptı. İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener'in halkta büyük bir karşılığı olduğunu dile getiren Arkaz, "Bugün de Avcılar'da partimize olan ilgiyi, desteği görünce Türkiye'de her şeyin iyi olacağına kanaat getirdik" diye konuştu.

Kapımız herkese açık
İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Ruhiye Ayla Demir ise üye çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, "Arkadaşlarımız üye yapmaya yetiştiremiyorlar. Kuyruklar oluşuyor. Her partiden gelenler var. Özellikle Genel Başkanımız Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza svermek isteyenler çok sayıda. Türkiye 25 Haziran'da Meral Akşener'le birlikte çok daha güzel bir güne uyanacak. Bizim herkese kapımız açık. PKK ve FETÖ terörüne bulaşmamış herkese kapımız sonuna kadar açıktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.