TOKİ Trabzon kura çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı yayın izle

TOKİ Trabzon kura çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı yayın izle
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapımı üstlenen evler için sabırsız bekleyiş sürüyor. Binlerce kişinin başvurduğu çekilişte herkes kendisine ucuz maliyetli evlerin çıkmasını istiyor. Peki 19 Haziran Cuma TOKİ Trabzon kura çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle linki haberimizde yer alıyor.

TOKİ Trabzon kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek ve binlerce kişi hayallerine kavuşmak için ekranları başına geçecek. Koronavirüs sebebiyle ek tedbirlerle yapılacak olan çekilişle ilgili bilgiler merak ediliyor ve araştırılıypr. Bilindiği üzere şubat ayının sonunda başlayan kuralar haziran ayında devam ediyor. Peki 19 Haziran Cuma TOKİ Trabzon kura çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle linki haberimizde yer alıyor.
 


TOKİ Trabzon kura çekilişinde kaç daire var?

100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında gerçekleşecek olan Trabzon kura çekilişinde ilk olarak merkezdeki talihliler belli olacak. 336 adet 2+1 ve 144 tane 3+1 olmak üzere toplamda 480 daire sahiplerini bulacak. Saat 15.00'te ise Araklı'da 35 adet 2+1 ve 15 tane 3+1 olmak üzere toplamda 50 dairenin talihlileri belirlenecek. Trabzon'daki son çekiliş 22 Haziran Pazar günü 16:00'da Sürmene ilçesi için yapılacak. Bu kurada  toplam 94 daire verilecek.
 



TOKİ Trabzon kura çekilişi canlı izle

TOKİ'nin 100 bin aileye vereceği evlerle ilgili olarak bugün 530 talihlinin belirleneceği çekiliş merakla izlenmek isteniyor. Binlerce kişinin başvurduğu kurada gözler canlı yayına çevrildi. TOKİ'nin internet sitesinden yayınlanacak olan çekilişi Facebook ve Twitter gibi sosyal mecralardan da canlı takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.