Yılmaz sanayicileri dinledi

Yılmaz sanayicileri dinledi
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sanayi kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. İş adamlarının taleplerini dinlemek amacıyla toplantılar düzenleyen Başkan Yılmaz, Ortaköy ve Değirmenköy’den sonra Selimpaşa ve Kavaklı bölgesindeki sanayiciler ile buluştu.

Polipen grubunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Yılmaz’ın yanı sıra Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Solak ve Harun Akkan ile fabrika temsilcileri katıldı.

İş insanlarına çok iş düşüyor
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada, "Silivri’de iş insanlarının temsil edildiği tek kuruluş SİAD. Dolayısıyla sanayicilerin sorunlarını gerek yerelde, gerekse merkezi hükümet ile olan ilişkilerde dile getirerek çözebilecek tek kuruluş. Ayaküstü konuşmalarda yol, asfalt, lojistik gibi birçok problemi konuşuyoruz ama orada kalıyordu. SİAD başkanımıza ilçedeki sanayi kuruluşlarının olduğu bölgelerde toplantı yapalım dedim. Şimdi üçüncü toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Naçizane tavsiyem, resmi kuruluşlarda daha gür sesle temsil edilmeniz, daha dikkate alınabilmeniz için örgütlü çalışmanızdır. Burada olmaktaki amacım sizleri dinlemek, bu konuşmaların ışığında da sizin belirleyeceğiniz bir tarihte gündemli bir toplantıda beraber olmak. Biz Silivri için projeleri ortaya koyarken ana hedefimiz marka bir kent yaratabilmekti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.