Zabıtalar beni tartakladı!

Zabıtalar beni tartakladı!
AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, afişleri kesen zabıtalara müdahale ettiği için tartaklandığını iddia etti. Çatalca Belediyesi Zabıtası ise “Hiçbir şekilde fiili müdahalede bulunmadık” açıklamasını yaptı

"Çatalca Belediyesi Taşınmaz Mal Satışı"yla ilgili eleştirel pankartlar tartışma çıkardı. Satışa karşı çıkan AK Parti, MHP, Muharip Gaziler Derneği Çatalca Şubesi Başkanlığı, Kızılay, Yeşilay, TÜRGEV, Ziraat Odası, Ensar Vakfı, Balkan Türkleri Derneği, Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği ve 3. Bölge Roman Dernekleri Federasyonu'nun logolu pankartlarını zabıta kaldırınca yer yerinden oynadı.

Bir hışımla geldiler
Çatalca Hamamönü'ndeki pankartı sökmek isteyen Çatalca Belediyesi zabıtasına müdahale eden AK Parti İlçe Başkanı Selim Güçbilmez tartaklandığını savundu. Güçbilmez, "Zabıtalar afişlerin iplerini keserek söktüler. O sırada belediye başkan yardımcısı ve zabıta amirini aradım. Telefona bakmadılar. Sonra 10 kişilik bir zabıta grubu hışımla geldi. Benim de içinde olduğum topluluğu tartaklayarak afişleri alıp götürdüler" açıklamasını yaptı. Çatalca Belediyesi Zabıtası ise "Hiçbir şekilde fiili müdahalemiz yok" ifadelerini kullandı.

selim güçbilmez

Afişler tekrar asıldı
Afişlerin kendilerine verilmesini istediklerini söyleyen Güçbilmez'e destek İBB Zabıta ekiplerinden geldi. Çatalca Cumhuriyet Meydanı'nda her iki belediyenin de zabıtaları karşılıklı toplandı. Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürü Selçuk Babaoğlu sökülen afişleri Büyükşehir Zabıtasına teslim etti. Sonrasında Kaymakamlıktan izin alınarak afişler ilçenin belli başlı yerlerine ve Çatalca Meydanı'na tekrar asıldı. Güçbilmez, Çatalca Belediyesi zabıtasından şikayetçi olacağını söyledi. 
Bahadır Sügür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.