Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

19 Şubat 2023 Pazar Burç Yorumları

Koç: Bugün çok mutlu olabilirsin; işinizle meşgul olacaksınız. Büyükleriniz mutlu olabilir ve çalışmanızı takdir edebilir. İşteki yerinizde, pozisyonunuzda veya sorumluluklarınızda terfiler açısından bazı değişiklikler olabilir. Rakipleriniz ve gizli düşmanlarınız artık kontrol altında olabilir. Bekarlar ve muhabbet kuşları, akraba veya arkadaşların yardımıyla evlilik açısından önemli kararlar alabilirler.


Boğa: Bugünün dağınık durumu kontrol altında. Ay tarafından kutsanmışsınız. Ertelenen işlerinizi başlatabilirsiniz. Nimetle, sıkı çalışmanızın karşılığını alabilirsiniz. İşinizde mali durumunuzu artırabilecek bazı kazançlar var. Eski eserlere veya edebiyata para harcayabilirsiniz. Yurtdışına seyahat etmeyi de planlayabilirsiniz.

İkizler: Bugün ailevi meselelerle meşgul olabilirsiniz. Kazanımlar açısından ek gelir kaynaklarınızı keşfedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı geliştirebilecek eski eserler, filmler ve çekiciliğe ilgi duyabilirsiniz. Aşk kuşları, ilişkileri açısından net bir görüşe sahiptir. Öğrenciler artık kariyer anlamında hedeflerine doğru ilerleyebilirler.

Aslan: Bugün, pozitif bir ay sizi kutsuyor. Kendinizi sağlıklı hissedebilirsiniz, eski sağlık sorunlarınız artık çözülebilir. Bir yerde birikmiş olan miktar muhtemelen şimdi geri kazanılabilir. Lüks ile ilgili bazı şeyleri satın almak için de kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Başak: Bugün kendinizi çok sıkıcı hissedebilirsiniz. Sizi tembel ve dikkatsiz yapabilir, işinize odaklanmamanız muhtemeldir ve sabırsızlık sizi olumsuz yönde etkileyebilir. Çocuklar ve eş sağlığı sizi üzebilir. Varlıklara yatırım yapmaktan kaçınıyorsunuz. Muhabbet kuşları ailevi konularda tartışmaktan kaçınmalıdır.

Terazi: Bugün etrafınızda sizi mutsuz edebilecek negatif titreşimler bulabilirsiniz. Değersiz varlıklara yatırım yapmaktan kaçınmanız tavsiye edilir. Arkadaşlarınız bugün size destek olacak gibi görünmüyor. Bu yüzden yardım anlamında onlardan daha fazlasını beklemeyin, aksi takdirde bu sizi daha çok üzebilir. Bugün önemli kararlar almadan önce sezgilerinizi takip etmeniz tavsiye edilir.

Akrep: Bugün astlarınızın desteğiyle iş planlarını başarılı bir şekilde uygulayabilirsiniz. Bazı sosyal veya ailevi bir araya gelebilir, bu da çevrenizi güçlendirebilir. Muhtemelen yakın gelecekte size fayda sağlayabilecek işle ilgili kısa seyahatlere gidebilirsiniz.

Yay: Bugün güzel bir gün, mali sağlığınız iyi olabilir. Geçmiş yatırımlarınızdan fayda sağlayabilirsiniz. Değersiz şeylere yaptığınız harcamalar üzerinde kontrol sahibi olabilirsiniz ve bu da birikimlerinizi artırabilir. Muhabbet kuşlarına eşleriyle konuşurken kibar olmaları tavsiye edilir, aksi takdirde aralarında bazı anlaşmazlıklar olabilir.

Oğlak: Bugün ay tarafından kutsanmışsınız, sizin için iyi bir gün. İyi bir canlılığa ve enerjiye sahipsiniz. İşten keyif alabilir, eşinizle romantik anlar yaşayabilir, bu da aile uyumunu geliştirebilir. Muhtemelen yeni bir projeye başlamak için yeni planlar yapacaksınız, mükemmelliğiniz akış şemasını tasarlamanıza yardımcı olabilir. İş arayanlar iyi bir iş bulacaktır. Muhabbet kuşlarına değersiz konularda tartışmalardan kaçınmaları tavsiye edilir.

Kova: Bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Kibrinizi kontrol etmeniz tavsiye edilir, aksi takdirde herhangi biriyle konuşurken konuşmanızdan dolayı bazı kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Muhabbet kuşları konuşurken dikkatli olunmalıdır aksi halde ilişkiler etkilenebilir.

Balık: Bugün, ay tarafından kutsanmışsınız, muhtemelen yeni gelir kaynakları açılabilir. Geçmiş yatırımlarınız artık kar olarak ödemeye başlayacak. Kayıplarınız kara dönüşecek ve bu da finansal sağlığınızı artıracaktır. Ebeveynlerle ilgili sağlık sorunları çözülebilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi