Konuşanlar Elif (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Elif (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
EXXEN'de yayınlanan ve her bölümüyle adını zirveye yazdıran Konuşanlar, yeni haftada da izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden renkli konuklar arasında Elif de bulunuyordu. Konuşanlar Elif (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar...

Milyonlarca kez izlenen bölümleri, resmi ve resmi olmayan tüm platformlarda seyredilme rekorları kıran videolarıyla her geçen gün daha fazla kişiye hitap etmeyi sürdüren Konuşanlar, bugün EXXEN'de yerini aldı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile gerçekleşen programda ön plana çıkan isimlerden biri de Elif oldu. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Elif (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Elif (133. bölüm) kimdir?

Bugün kameralar karşısında milyonların önüne çıkan Elif, İsviçre'den gelen iki Sivaslı konuşan sonrasında mikrofonu alarak Türklerin genelde erken yaşta müslümanlarla evlendirildiklerini öne sürdü. Hasan Can Kaya da bunun üzerine kontralara başladı. Kendisi estetisyen ve güzellik uzmanı. Kalıcı makyaj da yapıyor. Çok utangaç bir yapısı olduğundan bahsetti. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar'da bugün bir Elif daha vardı. Kendisi İstanbul'da üniversite okuyor. 24 yaşında. Aslen doğulu. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-elif.webp
Konuşanlar Elif (133. bölüm) kimdir?
23lk23kj3kll.webp
Konuşanlar Elif (133. bölüm) kimdir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.