Halef selefin borç atışması!

Halef selefin borç atışması!
​​​​​​​Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel'in paylaştığı ilçenin güncel borç tablosuna eski başkan Mesut Üner'den yanıt gecikmedi.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 31 Mart 2024 itibariyle belediyenin borç durumunu bir tabloda paylaştı. Güzel'in paylaşımına göre Çatalca Belediyesi'nin 1 milyar 120 milyon 907 bin TL borcu bulunuyor. Güzel'e görevi devreden Mesut Üner ise çok sert bir paylaşım yaparak, “Yazıklar olsun. Kendi borçlarınızı da bize mi yazdınız” tepkisini gösterdi

1 MİLYAR 120 MİLYON 907 BİN 779 LİRA 21 KURUŞ BORÇ VAR!

31 Mart Yerel Seçimlerinde büyük bir başarı gösteren CHP, İstanbul'da 39 ilçenin 26'sında ipi göğüsledi. Seçimin ardından AK Parti'den görevi devralan birçok CHP'li başkan, belediyenin borçlarını kamuoyuna duyurdu. CHP'nin AK Parti'den devraldığı Çatalca'da da Belediye Başkanı Erhan Güzel belediyenin borcunu bir tabloda paylaştı. Güzel'in paylaşımında belediyenin toplam borcunun, 1 milyar 120 milyon 907 bin 779 lira 21 kuruş olduğu belirtildi. Tabloda 570 milyon ile en fazla borcun müteahhitlere olduğu görüldü. Belediye iştiraklerinin ise 197 milyon borcu oldu ifade edildi. Bankalara olan kredi borcu ise 176 milyon olarak gösterildi.

YÖNETEMEYECEKSENİZ YOL YAKINKEN GÖREVİ BIRAKIN!

Erhan Güzel'in paylaştığı borç tablosunun ardından Çatalca eski Belediye Başkanı Mesut Üner, sosyal medya hesabından çok sert bir açıklama paylaştı. Sözlerine, “Yazıklar olsun” diye başlayan AK Partili Üner, “Kendi borçlarınızı da bize mi yazdınız?” diye sordu. “Çatalca'yı baştan yarattık” diyen Güzel, “Yönetemeyecekseniz yol yakınken bırakın” çağrısında bulundu. Üner son olarak da “Gerekli açıklamalar önümüzdeki günlerde yapılacaktır” ifadelerini kullandı. Üner'in bu paylaşımına çok sayıda destekleyici yorum geldi. Üner, sonrasında da kendi döneminde yapımına başlanan Çatalca Fen Lisesi proje alanından fotoğraflar paylaştı.

gmcfiydxeaa71dk.jpeg

kuculterek-ana-fotoya-gom-foto-altini-bagla.jpeg

ÖRNEK OLMUŞLARDI!

Seçim sürecinde bir araya gelen Mesut Üner ve Erhan Güzel, örnek bir tablo oluşturmuştu. Daha sonra Erhan Güzel'in paylaştığı borç tablosu halef ve selefi birbirine düşürdü.

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - EKREM HACIHASANOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.