Herkesin merakla beklediği özellik sonunda geldi : İşte Netflix'in yeni özelliği!

Herkesin merakla beklediği özellik sonunda geldi : İşte Netflix'in yeni özelliği!
Netflix, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, My Netflix adlı yeni bir özelliği tanıttı.

Geçtiğimiz günlerde Ağustos 2023 takvimini açıklayan Netflix, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için çalışmalarına hız verdi. Şirket, My Netflix adlı yeni bir özelliği tanıttı. Detaylar haberimizin devamında yer alıyor...

my-netflix-ozelligi-tanitildi.jpg

Kullanıcılar, My Netflix aracılığıyla en sevdikleri içeriklere anında erişebilecek

Konuyla ilgili blog yazan şirket, "Bugün, ne izlemek istediğinizi seçmenize yardımcı olacak basit kısayollarla sizin için özel olarak tasarlanmış bir özelliği tanıtıyoruz" dedi.

Yeni özellik, iOS ve Android uygulamalarında "tek adresiniz" olarak tanımlanan yeni bir sekme olarak görünecek. My Netflix, kullanıcının indirdiği içeriğin birleştirilmiş bir görünümünü sağlayacaktır. Kullanıcılar, en sevdikleri dizi ve filmlerin listesini, izleme listelerinde kayıtlı dizileri ve gelecek bölümler için ayarladıkları hatırlatıcıları bu sekmede görebilecekler.

my-netflix-ozelligi-tanitildi-1.jpg

My Netflix Tab, 24 Temmuz Pazartesi gününden itibaren yayıncının iOS uygulamasında kullanıma sunulacak. Şirket, Ağustos ayı başlarında Android'de kullanıma sunulacağını duyurdu.

Netflix Ürün Müdürü Edith Chao, "Netflix ile ne kadar çok etkileşim kurarsanız ve Netflix'e Extraction 2 gibi ne kadar çok aksiyon gerilim filmi eklerseniz veya Bridgerton'ın her sezonunu etiketlerseniz, uygulamanın yeni sekmesinde o kadar çok şey göreceğinizi unutmayın" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.