Çocuklar Duymasın dizisinin Duygu’su, Ayşecan Tatari’nin kızıyla verdiği poz sosyal medyayı salladı!

Çocuklar Duymasın dizisinin Duygu’su, Ayşecan Tatari’nin kızıyla verdiği poz sosyal medyayı salladı!
Türkiye’nin en sevilen yapımlarından biri olan ve yayınlandığı her döneme damgasını vurmayı başaran Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı “Duygu” karakteri ile çocuk yaşta şöhrete kavuşan Ayşecan Tatari’nin son hali görenleri şaşkına çeviriyor!

Türk televizyonlarında ilk kez 2002 yılında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Çocuklar Duymasın dizisi, zaman zaman ekranlara veda etmiş olsa da 2019 yılına kadar devam etti. Farklı isimler ve kadrosundaki farklı oyuncularla uzun süre izleyici karşısına çıkan başarılı dizi, yayınlandığı her döneme damgasını vurmayı başararak reytinglerde rekorlar kırdı. Sevilen dizinin ilk yıllarında çocuk oyuncu olarak dizide “Duygu” karakteriyle yer alan Ayşecan Tatari, son haliyle herkesi şaşırttı.

Başrollerinde Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay, Özgür Ozan ve Zeyno Gönenç isimleriyle ekran hayatına ilk olarak 2002 yılında adım atan Çocuklar Duymasın dizisi, her bölümüyle milyonları ekran başına kilitlemeyi başardı. Dizinin ilk dönemlerinde kadroda 2005 yılına kadar “Duygu” karakteri ile yer alan Ayşecan Tatari, son haliyle herkesi şaşkına çevirdi. Evlenip yuva kuran Tatari’nin çocuğuyla yla olan pozları gündemi salladı. İşte detaylar…

8 YILDIR EKRANLARDAN UZAK

İlk dizi deneyimini 2000 yılında Evdeki Yabancı dizisinde canlandırdığı “Nazlı” karakteri ile yaşayan 1989 doğumlu oyuncu Ayşecan Tatari, daha sonra 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisinde “Duygu” karakteri ile yer almaya başladı. Ardından 2004 yılında “Çocuklar Ne Olacak” ismi ile devam eden dizide de yer alan oyuncu, ekranlara uzun bir ara verdikten sonra 2015 yılında “Yılanların Öcü” dizisinde canlandırdığı “Gülmisal” karakteri ile adından söz ettirdi.

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU POZLARI

1992 yılında henüz 3 yaşındayken Tatar Ramazan Sürgünde filminde rol almış olan Ayşecan Tatari, son olarak 2015 yılında Yılanların Öcü ile izleyici karşısına çıktı ve ekranlardan uzaklaştı. 8 yıldır herhangi bir projede yer almayan Ayşecan Tatari, 2017 yılında meslektaşı Edip Tepeli ile dünya evine girdi. Kariyerine bir süre tiyatro sahnelerinde devam eden Tatari ile Edip Tepeli, New York’ta dünya evine girdi. 2020 yılında çiftin kızları Müjgan dünyaya geldi. Tatari’nin evli, mutlu ve çocuklu pozları sosyal medyayı salladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.