Yaz Şarkısı konusu ne, nerede çekiliyor, oyuncularının gerçek isimleri nedir? Yaz Şarkısı’nın merak edilenleri…

Yaz Şarkısı konusu ne, nerede çekiliyor, oyuncularının gerçek isimleri nedir? Yaz Şarkısı’nın merak edilenleri…
Pazar akşamı ilk bölümü ile FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yaz Şarkısı dizisi, ilk bölümüyle dikkatleri çekmeyi başardı. Romantik komedi türündeki dizide yer alan oyuncular merak konusu oldu...

İlk bölümü ile 9 Temmuz Pazar akşamı FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yaz Şarkısı dizisi, geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Henüz dizi ekranlara gelmeye başlamadan önce tanıtım ve fragman görüntüleriyle de sosyal medyada birçok izleyicinin dikkatini çekmişti. Geniş kitlelere ulaşan Yaz Şarkısı dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu olurken, dizinin konusu ve nerede çekildiği de izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı.

İlk bölümüyle FOX TV ekranlarında geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Yaz Şarkısı dizisi, bir yaz dizisi olarak ekranlara gelmeye başladı. Romantik komedi türündeki dizinin İstanbul dışında bir şehirde çekilmiş olması dikkatleri çekerken, dizinin nerede çekildiği de merak konusu oldu. Öte yandan kadrosunda dikkat çeken isimleri barındıran dizinin oyuncularının gerçek isimleri ve dizinin konusu da merak konusu oldu. İşte Yaz Şarkısı ile ilgili tüm merak edilenler…

OYUNCULARIN GERÇEK İSİMLERİ NE?

İlk bölümü ile Pazar akşamı FOX TV’de izleyici karşısına çıkan Yaz Şarkısı dizisi, Pastel Film yapımcılığında ekranlara geliyor ve dizinin yönetmenliğini Doğa Can Anafarta üstleniyor. Senaryosunu Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün’ün kaleme aldığı romantik komedi türündeki dizinin başrollerinde ise Nilsu Berfin Aktaş (Gülbeyaz ‘Yaz’ Yıldırım), Mustafa Mert Koç (Kemal Sonay) ve Efekan Can (Murat Hasamaç) isimleri yer alıyor.

DİZİNİN KONUSU NE, NEREDE ÇEKİLİYOR?

İlk bölümü ile dikkat çeken dizide başrol kadrosunun yanı sıra Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zehra Yılmaz, Duygu Karaca, Su Şanad, Merve Sevin, Ömer Kılış ve Selin Vardarlı isimleri yer alıyor. Kadrosuyla dikkat çeken dizi, okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayalini gerçekleştirmek için yola çıkan Yaz’ın hikayesi ele alınıyor. Çekimleri İstanbul’da ve Rize’de devam eden dizinin Pazar akşamları ekranlara gelmeye devam etmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.