Konuşanlar 131. bölüm (26 Ocak) - Konuşanlar 131. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 131. bölüm (26 Ocak) - Konuşanlar 131. bölüm EXXEN, Youtube
EXXEN'in açık ara en fazla izlenen gösterisi Konuşanlar , 26 Ocak Cuma günü 131. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Birbirinden renkli konuklar yine herkesi güldürecek. Konuşanlar 131. bölüm (26 Ocak) - Konuşanlar 131. bölüm EXXEN, Youtube burada.

Türkiye'de birçok prime time kuşağı dizisinden daha fazla seyredilen, resmi ve resmi olmayan platformlarda izlenme rekorları kıran Konuşanlar 131. bölümüyle yine EXXEN'deki yerini alıyor. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın ekibiyle birlikte sunduğu ve seyircilerin de ortak olduğu gösteriyi ekranlarında izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Konuşanlar 131. bölüm (26 Ocak) - Konuşanlar 131. bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar 3. sezon 131. bölüm izle

EXXEN'in popüler yapımı Konuşanla'ın bu haftaki bölümüne Selena damga vuracak. Görünmez olup erkeklerin kalçalarını ellemek istediğini ifade eden güzel konuşan herkesi güldürecek. Diğer yandan kocasının kendisini uyutmadığını dile getiren bir kadın konuşan da yine kahkahaların atılmasına neden oldu. Hepsi ve daha fazlası Konuşanlar'ın yeni bölümünde yer alacak.

Konuşanlar 3. sezon 131. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 132. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.