Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Şubat puanları! İsmet kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Şubat puanları! İsmet kaç puan aldı?
Televizyon ekranlarının en popüler yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Final öncesi bölümde yarışacak yarışmacı İsmet olarak belirlendi. Peki, İsmet kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Şubat puanları burada.

Her anı lezzet, eğlence ve bir o kadar da gerilim dolu olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın dördüncü günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü programda bugün yarışarak birinciliği elde etmek isteyen isim İsmet olarak belirlendi. Genç yarışmacının kendisine verilen sürede ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor. Peki, İsmet kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Şubat puanları burada.

"4 gündür aynı şeyi giyiyor!"

Bugün yayınlanacak olan yeni bölümde Nedim'in dört gündür aynı eşofmanla villaya gidip geldiği ortaya çıktı. Fatma bu durumu eleştirerek "Artık üzerindekini değiştirsin de sofra kokmasın" ifadelerini kullandı. İsmet ile Nedim arasında sunum tartışması da çıktı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmet kaç puan aldı?

Alışveriş sonrasında marifetlerini sergilemek üzere hünerlerini ortaya koyacak olan İsmet'in gün sonundaki durumu haftadaki kaderini belirleyecek. İddialı sözlerinin ardından yapacağı başlangıç ve günün nasıl tamamlayacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1Şubat puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.