Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Söğütlü kimdir? Instagram hesabı nedir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Söğütlü kimdir? Instagram hesabı nedir
 DAMGA Editörü
TV8 ekranlarının ilgiyle sevilen ve her bölümüyle seyircileri televizyon başına kilitleyen programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Yarışmacılardan biri de Gizem. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Söğütlü kimdir? Instagram hesabı...

Her hafta beş yarışmacının birincilik için mücadele verdiği ve kıyasıya yarıştığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni maraton başlıyor. Bugünden itibaren yine birbirlerini geçmeye çalışacak beş isim amansız bir rekabet içerisine girecek. Ardından da puanlar verilecek ve finalde kazanan açıklanacak. Adını zirveye yazdırmak isteyenler arasında Gizem Söğütlü de bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Söğütlü kimdir? Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Söğütlü kimdir?

Bugünle birlikte ekranlardaki yerini alacak ve 75 bin lirayı evine götürmeye çalışacak olan Gizem Söğütlü başarılı bir iş kadını. Yeditepe Üniversitesi Antropoloji Bölümü mezunu. Dünyaca ünlü bir firmada başlayan kariyerinin ardından çölyak hastaları ve glutensiz beslenmek isteyenler için birçok alternatife kolaylıkla ulaşabilecek markasını kurdu. Şu anda ise bir şirketin iş geliştirme yöneticisi olarak çalışıyor. Voleybol oynuyor. Yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir. Instagram hesabı @gizemsogutlu'dur.

image-2724796.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Söğütlü
image-2143785.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Söğütlü
image-1251459.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Söğütlü

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.