Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Eski kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Eski kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile milyonların karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Yarışmacılar arasında Fatma da bulunuyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Eski kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı burada

Dual Yapım imzasıyla TV8'de yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek birincilik elde etmeye çalışacağı zorlu maratona katılan isimler açıklandı. Onlar arasında Fatma Eski de bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Eski kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

jk3h4jk32hj23jh.webp

Zuhal Topal'la Yemekteyiz hakkında

Haftanın beş günü boyunca 16.00'da başlayan bölümleri ile ekranlardaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de beş yarışmacı kendilerine verilen sürede önce alışverişe çıkıyor ardından da mutfakta hünerlerini sergiliyor. Diğer günlerde ise rakiplerini puanlıyor. Cuma günü Zuhal Topal'ın puanları da ekleniyor ve en fazla toplayan isim 75 bin liralık ödülün sahibi olarak villadan ayrılıyor.

fatma-eski-zuhal-topal-la-yemekteyiz.webp

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Eski kimdir?

Bugün ilk gün yarışmacısı olarak yarışmaya başlayacak ve ödülü evine götürmeye çalışacak Fatma Eski, Manisa'dan programa katılıyor. Mustafa Eski ile evli. 41 yaşında ve 2 çocuk annesi. Instagram'da hayatına dair videolar ve fotoğraflar paylaşmaktadır. Programda kendinden oldukça emin ve birinciliği kazanacağına inanıyor. Instagram hesabı @eskifatma39'dur.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.