Konuşanlar Çisem, Rana, Secan, Ferda, Fatih ve Ömer kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Çisem, Rana, Secan, Ferda, Fatih ve Ömer kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu olma unvanını sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik anların izleyicilerle buluştuğu fenomen programda bugün de herkes kahkahaya doydu. Seyirciler sahneye çıkan ya da sandalyesinde anılarını anlatan isimler hakkında bilgi almak adına araştırmalarda bulunuyor ve fikir sahibi olmak istiyor. Bu hafta Çisem, Rana, Secan, Ferda, Fatih ve Ömer adını tahtaya yazmayı başardı. Peki, Konuşanlar Çisem, Rana, Secan, Ferda, Fatih ve Ömer ki

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan toplamda 6 konuşan hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu hafta Çisem, Rana, Secan, Ferda, Fatih ve Ömer adını tahtaya yazmayı başardı. Peki, Konuşanlar Çisem, Rana, Secan, Ferda, Fatih ve Ömer kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 11 Şubat 2022 Cuma günü 54. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Beste, İrem, Mualla, Semanur, Gökhun, İrfan ve Buğra oldu. Peki, Konuşanlar 54. bölüm Konuşanlar Çisem, Rana, Secan, Ferda, Fatih ve Ömer kimdir? kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.

konuşanlar rana
 

Konuşanlar Rana kimdir?

Her ne kadar sonradan katılsa da sahnede en çok güldüren isimlerden biri olmayı başaran Rana, özel bir üniversitede öğrenci. Fen lisesi mezunu. Sevgilisinin kendisini kuzeniyle aldattığını öğrenince uzun süre zor bir dönemden geçmiş. Bu da üniversite sınavını etkilemiş. Instagram hesabı bilinmiyor.


 

Konuşanlar Fatih kimdir?

Hasan Can Kaya'nın arkadaşı olan Fatih, Kolombiya'da uzun süre kaldı ve ardından Türkiye'ye döndü. Film yapımcısı Fatih, oradaki son durumu salonda anlattı ve herkesi güldürmeyi başardı. Instagram hesabı @fatihaksoyresmi'dir.

Konuşanlar Meral Avcı


 

Konuşanlar Çisem kimdir?

Kardeşi ve kuzenleri ile salona gelen Çisem Almanya'da doktorluk yapıyor. 10 senelik evli ve 2 çocuk annesi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Meral Avcı

Konuşanlar Ömer kimdir?

İşletmecilik yapan Ömer, anlattıkları ve cevaplarıyla hem güldürdü hem de özellikle erkek seyircilere örnek oldu. Kavga muhabbetini anlatan Ömer aslen Çarşambalı. Eski sevgilisini kendisine çok şey öğrettiği için kitaplık olarak görebileceğini söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Ferda kimdir?

İnşaat işçiliği yapan Ferda bu hafta Hasan Can Kaya'nın en çok üstüne oynadığı isim olmayı başardı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.